Αυτή είναι η πρώτη αναδιπλούμενη και συρόμενη OLED οθόνη
H Samsung Displays σε επίδειξη δύναμης.

Στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας CES 2023, η οποία ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για μία ακόμα χρονιά στο Λας Βέγκα στις 5 Ιανουαρίου 2023, η Samsung Displays ανακοίνωσε μία σειρά από πρωτοποριακά OLED πάνελ, που προορίζονται για τις φορητές συσκευές του μέλλοντος.

Η πρώτη ανακοίνωση της Samsung Displays ήταν το Flex Hybrid OLED πάνελ, ένα πάνελ που προορίζεται για χρήση σε smartphones, tablets και laptops, τα οποία μπορούν, όχι μόνο να ξεδιπλώσουν, αλλά και να επεκταθούν προς το πλάι (roll), προκειμένου να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.

Μόλις ξεδιπλωθεί, το Flex Hybrid OLED πάνελ μετατρέπεται σε οθόνη διαγωνίου 10,5” με αναλογία πλευρών 4:3, ενώ σε πλήρη επέκταση μετατρέπεται σε οθόνη 12,4” με αναλογία πλευρών 16:10, αναλογία καταλληλότερη για διασκέδαση και προβολή περιεχομένου βίντεο.

Ταυτόχρονα η Samsung Displays ανακοίνωσε και τα Slidable Flex Solo και Slidable Flex Duet. Αμφότερα είναι OLED πάνελ διαγώνιου 14 ιντσών τα οποία μπορούν να επεκταθούν από τη μία πλευρά (το Solo) και από τις δύο πλευρές (το Duel), για να μετατραπούν τελικά σε οθόνες με διαγώνιο 17,3 ιντσών.

Όλα τα πάνελ είναι αφής και θα βοηθήσουν τους κατασκευαστές να δημιουργήσουν πρωτοποριακές φορητές συσκευές, αν και για την ώρα είναι άγνωστο πόσο σύντομα θα περάσουν αυτά τα πρωτότυπα σε μαζική παραγωγή.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0