Αυτός είναι o νέος ασύρματος φορτιστής της Τesla των $300
Η εταιρεία του Μασκ κατάφερε αυτό που δεν μπόρεσε η Apple.

Θα ήταν ο απόλυτος ασύρματος φορτιστής, ο οποίος θα μπορούσε να φορτίσει έως τρεις Apple συσκευές ταυτόχρονα, μόνο που δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ο λόγος για το AirPower, που ανακοινώθηκε ως πρωτότυπο μαζί με τα iPhone 8, iPhone X και την ασύρματη θήκη φόρτισης των AirPods το 2017, για να καταλήξει να ακυρωθεί εντελώς δύο χρόνια αργότερα.

Να όμως που έρχεται τώρα η Tesla για να φέρει στην αγορά αυτό που δεν κατάφερε η Apple. Tο Wireless Charging Platform είναι το νέο gadget της εταιρείας του Μασκ, που θα διατεθεί επίσημα στην αγορά τον ερχόμενο Φλεβάρη, το οποίο θα μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό: να φορτίσει ταυτόχρονα έως και τρεις συσκευές συμβατές με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi.

Μάλιστα, όπως θα έκανε και το AirPower της Apple, έτσι και το Wireless Charging Platform μπορεί να υποστηρίξει την ελεύθερη φόρτιση των συσκευών σε οποιοδήποτε σημείο της επιφάνειας του φορτιστή, χάρη στην τεχνολογία FreePower, με το φορτιστή να κρύβει στο εσωτερικό του 30 πηνία για την επαγωγική μεταφορά ενέργειας έως 15W σε κάθε συσκευή.

Από πλευράς σχεδίασης, το Wireless Charging Platform είναι εμπνευσμένο από Cybertruck της εταιρείας και τις έντονες γωνίες του, ενώ αποτελείται από δύο τμήματα: την πλατφόρμα φόρτισης και μία αποσπώμενη μαγνητική βάση, ώστε να μπορείς να το τοποθετήσεις είτε επίπεδα, είτε με κλίση πάνω στο γραφείο σου. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει επένδυση Alcantara, ενώ για την λειτουργία του χρησιμοποιεί μετασχηματιστή των 65W με καλώδιο USB Type-C.

 

Αναμενόμενα, το κόστος του Wireless Charging Platform είναι υψηλό και αγγίζει τα $300, ενώ αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μόνο μέσα από το επίσημο site της Tesla για την αγορά της Αμερικής.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;