Ματ Ντέιμον: Αρνήθηκε ρόλο στο «Avatar» αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων
Ματ Ντέιμον: «Θα μείνω στην ιστορία, δεν θα συναντήσεις ποτέ έναν ηθοποιό που απέρριψε περισσότερα χρήματα»

Το Avatar θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών και ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε πως είχε πρόταση να πρωταγωνιστήσει, αλλά την απέρριψε.

Συγκεκριμένα του δόθηκε η ευκαιρία να υποδυθεί τον ρόλο του Σαμ Γουόρθινγκτον, όπως αποκάλυψε στο BBC radio, όμως εκείνος τον απέρριψε.

Μαζί με τον ρόλο είπε “όχι” και σε 250 εκατομμύρια δολάρια, καθώς αυτό το ποσό του πρότειναν για να αποδεχθεί τον ρόλο.

«Θα μείνω στην ιστορία. Δεν θα συναντήσεις ποτέ έναν ηθοποιό που απέρριψε περισσότερα χρήματα», λέει.

Το 2009, το Avatar εισέπραξε περίπου 2,7 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box offfice, γεγονός που την καθιστά ως «την πιο επιτυχημένη ταινία».

Ματ Ντέιμον: Γιατί είπε όχι στο Avatar

Ο λόγος ωστόσο, που ο ηθοποιός αρνήθηκε την πρόταση για την ταινία δεν ήταν επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή είχε άλλες υποχρεώσεις την περίοδο εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στο franchise «Bourne».

Ο Τζέιμς Κάμερον είχε αναφερθεί μάλιστα, στον Ματ Ντέιμον πρόσφατα, λέγοντας: «Σκεφτόμουν τον Ματ, γιατί είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου στον κόσμο, οπότε πίστευα ότι θα ξεπεράσει τον εαυτό του. Έπρεπε όμως, να κάνει άλλη μια ταινία “Bourne”, οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Δυστυχώς, έπρεπε να αρνηθεί».

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον ηθοποιό σε ένα σίκουελ της ταινίας. «Ένα πέρασμα από το επόμενο σίκουελ του “Avatar”; Πρέπει να το κάνει. Πρέπει να το κάνει για να έρθει πάλι ο κόσμος σε ισορροπία», είπε ο σκηνοθέτης.

Πηγή φωτογραφίας: commons.wikimedia.org

Δείτε ακόμα:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;