Μις Αμερική 2023: Η φοιτήτρια πυρηνικής μηχανικής που κέρδισε τον τίτλο
Μία φοιτήτρια πυρηνικής μηχανικής, που φιλοδοξεί να σταματήσει την εξάρτηση των ΗΠΑ από τον άνθρακα, στέφθηκε Μις Αμερική 2023.

Ο διαγωνισμός για την πιο όμορφη γυναίκα στην Αμερική, το Μις Αμερική 2023, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Μία φοιτήτρια πυρηνικής μηχανικής, με φιλοδοξία να σταματήσει την εξάρτηση των ΗΠΑ από τον άνθρακα, στέφθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στις ΗΠΑ.

Η Grace Stanke, που εκπροσωπούσε την πολιτεία του Ουισκόνσιν, κέρδισε τον τίτλο εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τις απαντήσεις της καθώς και με το βιολί, που έπαιξε στον γύρο των ταλέντων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss America (@missamerica)

Η Miss New York, Taryn Delanie Smith στέφθηκε πρώτη επιλαχούσα, ενώ η Miss Texas Averie Bishop αναδείχθηκε δεύτερη επιλαχούσα στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Mohegan Sun Arena στο Κονέκτικατ.

Η 20χρονη Stanke περιγράφει τον εαυτό της ως «πυρηνικό σπασίκλα». Η ίδια είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν και στο προφίλ της στο site για τη Μις Αμερική 2023, λέει ότι έχει θέσει ως στόχο της να καταρρίψει τις λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με την πυρηνική ενέργεια. Συγκεκριμένα, λέει:

«Η Αμερική πρέπει να μετατραπεί σε πηγή ενέργειας μηδενικού άνθρακα. Υποστηρίζω την πυρηνική ενέργεια και τη βελτίωση της επικοινωνίας για την πυρηνική επιστήμη τόσο με το ευρύ κοινό όσο και με τους πυρηνικούς μηχανικούς, προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα του άγνωστου μεταξύ των δύο ομάδων» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Kinzler (@taylornbcct)

Η Stanke είναι η διάδοχος της Emma Broyles, της πρώτης Κορεατοαμερικανίδα και πρώτης Μις Αλάσκα που κέρδισε τον τίτλο Μις Αμερική.

Αν και οι κοπέλες που καταφέρνουν να κερδίσουν τον τίτλο της Μις Αμερική δεν εκπροσωπούν τις ΗΠΑ σε κανέναν παγκόσμιο διαγωνισμό, ο διαγωνισμός αποτελεί έναν από τους παλαιότερους διαγωνισμούς ομορφιάς που υπάρχουν. Το Μις Αμερική ξεκίνησε το 1921 ως διαγωνισμός μαγιό. Με την πάροδο των ετών, όμως, εξελίχθηκε και φθάσαμε στο 1945 όπου άρχισε να απονέμει πανεπιστημιακές υποτροφίες στη νικήτρια αντί για χρηματικό έπαθλο.

Το 2018 οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι πλέον οι συμμετέχουσες δε θα κρίνονται με μαγιό και βραδινά φορέματα. Επίσης, δε θα κρίνονται ούτε για την ομορφιά τους.

Το αντίπαλο δέος της Μις Αμερική είναι ο διαγωνισμός Miss USA που επιλέγει την εκπρόσωπο των ΗΠΑ για τον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe.

Ως Μις Αμερική 2023, η Stanke θα ταξιδέψει εκτενώς στις ΗΠΑ για τον επόμενο χρόνο, για να προωθήσει τους στόχους του Οργανισμού Μις Αμερική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss America (@missamerica)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;