Χριστούγεννα 2022: Τέσσερα sites για να στείλεις υπέροχες online γιορτινές κάρτες στο λεπτό!
Την έστειλες, έφτασε με email και καλά Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς εννιά μέρες μακριά και θες να στείλεις Χρόνια Πολλά σε φίλους και συγγενείς που κατά πάσα πιθανότητα μένουν στο εξωτερικό. Θα τη βγάλεις με ένα απλό μήνυμα ή videocall; Τα κάνουμε όλο το χρόνο αυτά. Γιατί, λοιπόν, να μην στείλεις μια online χριστουγεννιάτικη κάρτα στους αγαπημένους σου;

Ωραίες οι χριστουγεννιάτικες κάρτες, αλλά (α) κοστίζουν και (β) απαιτούν μία διαδικασία, την οποία – μεταξύ μας τώρα –  ψιλοβαριέσαι να κάνεις… άντε να βρεις να τις αγοράσεις, άντε και να γράψεις ευχές, άντε και να την ταχυδρομήσεις μετά… Στο 1950 ζούμε; Ε, όχι.. μερικώς τουλάχιστον. 

Τι θα κάνεις λοιπόν;

Αν θες να γράψεις και να στείλεις χριστουγεννιάτικες κάρτες, δεν χρειάζεται να τρέχεις σε φυσικό κατάστημα. Απλά μπαίνεις σε ένα ειδικό site και ετοιμάζεις μία online! Θα φτάσει άμεσα με email σε όποιο σημείο του κόσμου επιθυμείς και χωρίς να ξοδέψεις στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και…ούτε ένα ευρώ.

Τσέκαρε παρακάτω τέσσερα sites που θα κάνουν για σένα τη δουλειά και… καθάρισες:

Paperless Post

Πολύ απλή σελίδα, ωστόσο, έχει αρκετά designs για να επιλέξεις, ενώ προσφέρει και δυνατότητες customizations.

123cards

Απλό, λιτό και απέριττο X-mas template με γιορτινό τραγουδάκι. Μία που το επέλεξες, μία που το έστειλες. Καλά Χριστούγεννα.

Red Stamp

Απλές ψηφιακές κάρτες σε πολλά templates και χρώματα. Φτιάξε τη δική σου με φωτογραφία, αλλά και προσωπικό μήνυμα. Γρήγορο, απλό, χριστουγεννιάτικο.

Portable North Pole

Ιδανική επιλογή για να στείλεις μία προσωποποιημένη online κάρτα και με βίντεο στα αγαπημένα σου πρόσωπα στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα. Θα σε βοηθήσει ο Άγιος Βασίλης, ενώ αποκλείεται να μην αρέσει στους παραλήπτες.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;