Disney+: Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να μπεις σε χριστουγεννιάτικο mood
Christmas mood... on!

Είμαστε ήδη στα μέσα του Δεκεμβρίου και νιώθουμε τον «παλμό» των Χριστουγέννων 2022, τα οποία «καταφτάνουν» σε λίγο παραπάνω από μία εβδομάδα. Καθώς οι δρόμοι και τα σπίτια μας έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και εμείς ετοιμαζόμστε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές, δεν αποκλείεται να ψάχνουμε μία ταινιούλα για να νιώσουμε το πνεύμα των φετινών Χριστουγέννων ακόμη περισσότερο.

Αυτό είναι αρκετά εύκολο, αφού το Disney+ έχει αρκεετές επιλογές για μικρούς και μεγάλους που θα σε βάλουν απευθείας σε χριστουγεννιάτικο mood και είμαστε σίγουροι πως άλλο που δε θέλεις!

1. Χριστούγεννα Πάλι

Υπόθεση:  Πρόσεχε τι εύχεσαι! Είναι Χριστούγεννα…πάλι;!Μετά από μια καταστροφική γιορτή, η 12χρονη Rowena κάνει μια ευχή και αναπάντεχα ζει την ημέρα των Χριστουγέννων ξανά και ξανά.

2. Ο Χιπ Χοπ Καρυοθραύστης

Υπόθεση: Ο Ρεβ Ραν μας παρουσιάζει μία χιπ χοπ εκδοχή του κλασικού μπαλέτου «Ο Καρυοθραύστης». Τη νύχτα του ετήσιου πρωτοχρονιάτικου πάρτι της γειτονιάςοι γονείς της Μαρία – Κλάρα δεν τα πηγαίνουν καλά, με αποτέλεσμα αυτή να στεναχωριέται. Έτσι, η Μαρία – Κλάρα ξεκινάει μία χριστουγεννιάτικη περιπέτεια για να τους φέρει ξανά κοντά. Θα είναι άραγε η προσπάθειά της αρκετή;

3. Οι Αγιοβασίληδές μου (σειρά)

Υπόθεση:  Ο Σκοτ ξεκινά να βρει έναν κατάλληλο αντικαταστάτη Άγιο Βασίλη ενώ προετοιμάζει την οικογένειά του για μια νέα περιπέτεια σε μια ζωή νότια του πόλου.

4. Μόνος στο σπίτι μου σπιτάκι μου

Υπόθεση: 0 10χρονος Μαξ είναι ένα αγόρι που η οικογένειά του τον αφήνει κατά λάθος μόνο του στο σπίτι, καθώς οι δικοί του φεύγουν για διακοπές στην Ιαπωνία. Όταν ένα παντρεμένο ζευγάρι προσπαθήσει να μπει στο σπίτι για να κλέψει ένα παλιό οικογενειακό κειμήλιο, είναι στο χέρι του Μαξ να τους εμποδίσει.

5. Guardians of the Galaxy: Εορταστικό Αφιέρωμα (χριστουγεννιάτικο επεισόδιο)

Υπόθεση: Με αποστολή να κάνουν τα Χριστούγεννα αξέχαστα για τον Κουίλ οι Φύλακες του Γαλαξία επισκέπτονται τη Γη για να βρουν το τέλειο δώρο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;