Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις των The Game Awards 2022
Αυτές είναι οι 10 ανακοινώσεις που ξεχωρίσαμε από την χθεσινή τελετή

The Game Awards, τα Όσκαρ της βιομηχανίας του gaming, εκτός από το κομμάτι της βράβευσης των καλύτερων τίτλων της χρονιάς (αναλυτικά οι νικητές εδώ), περιλαμβάνουν και ανακοινώσεις για τα παιχνίδια που θα δούμε το επόμενο διάστημα. Από τις δεκάδες χθεσινές αποκαλύψεις, αυτές είναι οι δέκα που εμείς ξεχωρίσαμε.

Baldur’s Gate 3

H καλύτερη σειρά παιχνιδιών Dungeons & Dragons, ετοιμάζεται να επιστρέψει και η Larian Studios μας έδειξε ένα trailer με πολύ in game υλικό. Επίσης, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας – αν όλα πάνε καλά ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο -, ενώ το trailer έκλεισε με την αποκάλυψη της συλλεκτικής έκδοσης, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 25 χιλιάδες αντίτυπα και θα περιλαμβάνει ένα σωρό καλούδια, από ζάρια και υφασμάτινο χάρτη, μέχρι ένα διόραμα του Drow αντιμέτωπο με ένα Mindflayer.

Company of Heroes 3 Console Edition

Το φημισμένο Company of Heroes 3 της Relic Entertainment, θα γίνει διαθέσιμο για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise σε κονσόλες (PlayStation 5 και Xbox Series X|S), έχοντας πλήρη υποστήριξη για gamepads και νέο user interface. Να σου θυμίσουμε ότι η ημερομηνία διάθεσης για την PC έκδοση έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου του 2023, αλλά ακόμα δεν είναι σαφές αν η έκδοση για τις κονσόλες θα κυκλοφορήσει τότε ή αργότερα μέσα στο 2023.

Diablo IV

To Diablo IV είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης εδώ και καιρό, όμως πλέον έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι οπαδοί της σειράς ετοιμαστείτε, καθώς ο τίτλος καταυθάνει σε PC και κονσόλες στις 6 Ιουνίου του 2023. Η ανακοίνωση έγινε με ένα εντυπωσιακό cinematic trailer, όπου παρακολουθούμε τον πρώην Αρχάγγελο Inarius να έχει κατέβει αυτοπροσώπως στην κόλαση, για να πολεμήσει την Lilith.

Death Stranding 2

Ο πολύς Hideo Kojima ανέβηκε για μία ακόμα φορά στη σκηνή των The Game Awards για να αποκαλύψει το Death Stranding 2. Το trailer που είδαμε εστιάζει στην απώλεια του μωρού της Fragile – την οποία “παίζει” η γνωστή γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux – ενώ από τον τίτλο δε θα λείπει ούτε ο Norman Reedus – O Daryl από την σειρά The Walking Dead -, ο οποίος “παίζει” ξανά το ρόλο του Sam.

Dune Awakening

Πρώτο trailer για το φιλόδοξο Survival MMO των Funcom/Nukklear, που βασίζεται στο πασίγνωστο σύμπαν του Dune, από την ομώνυμη σειρά βιβλίων του Frank Herbert. Τo Dune Awakening θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις φυλές, (Atreides, Harkonnen, Fremen) και εσύ θα πρέπει να επιβιώσεις στον αφιλόξενο κόσμο του Arrakis, χτίζοντας αποικίες, μαζεύοντας spice και ανακαλύπτοντας τα μυστικά που κρύβει ο πλανήτης.

Final Fantasy 16

Επιτέλους έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, 22 Ιουνίου του 2023, και νέο trailer για το πολυαναμενόμενο 16ο κεφάλαιο της σειράς Final Fantasy. Το νέο trailer μας έδωσε μία καλή γεύση από τις εντυπωσιακές μάχες του παιχνιδιού με τα διάφορα spells και τις ειδικές κινήσεις να είναι πιο φαντασμαγορικές από ποτέ.

STAR WARS Jedi: Survivor

Πρώτο trailer για το STAR WARS Jedi: Survivor, που συνεχίζει την ιστορία του Jedi: Fallen Order, εισάγωντας νέους χαρακτήρες, νέες τοποθεσίες, νέα πλάσματα και νέες εντυπωσιακές κινήσεις με τα φωτόσπαθα. Φωτόσπαθο, replica εκείνου του πρωταγωνιστή μας Cal Kestis, θα περιλαμβάνει και η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού που θα διατεθεί σε περιορισμένα αντίτυπα. Το STAR WARS Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου του 2023.

Street Fighter 6

Ένα ακόμα trailer έδωσε στη δημοσιότητα η Capcom, από το επερχόμενο Street Fighter 6, εστιάζοντας στο νέο World Tour Mode που θα περιλαμβάνει ο τίτλος και στα διάφορα mini games (board breaking, basketball blocking, bottle chopping, 2v2 mode με συμπαίκτη τον Ryu). Α, σας είπαμε ότι έχουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας; To SF 6 θα έρθει σε PC και κονσόλες στις 2 Ιουνίου του 2023.

Transformers Reactivate

Πρόκειται για ένα νέο online action παιχνίδι, για ένα έως τέσσερις παίκτες, που θα επιτρέψει στους παίκτες να βιώσουν το σύμπαν των Transformers όπως ποτέ στο παρελθόν, πολεμώντας ενάντια στο The Legion, την μεγαλύτερη απειλή που έχουν συναντήσει ποτέ τα Autobots, σύμφωνα με το καθόλου περιγραφικό δελτίο τύπου.

Tekken 8

Χωρίς να αποκαλύψει κάποια πληροφορία για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, η BNE Entertainment έδειξε ένα άκρως εντυπωσιακό trailer, με μπιτάτη μουσική υπόκρουση και αφήγηση από τον Heihachi, γεμάτο εκρηκτικά στιγμιότυπα από τις συγκρούσεις των αγαπημένων μαχητών του franchise.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;