Dyson Zone: Σύντομα θα μπορείς να αγοράσεις τα πρώτα ασύρματα ακουστικά που καθαρίζουν τον αέρα
Dyson Zone: Από "πρωταπριλιάτικο αστείο” σε πραγματικό προϊόν με κόστος στα $949

Η πρώτη αποκάλυψη είχε γίνει στα τέλη του περασμένου Μαρτίου και πολλοί είχαν πιστέψει τότε πως δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα πρώιμο πρωταπριλιάτικο αστείο. O λόγος για τα Dyson Zone, τα πρώτα ασύρματα ακουστικά με σύστημα ακύρωσης θορύβου στον πλανήτη, που θα είχαν παράλληλα τη δυνατότητα να καθαρίζουν τον αέρα που εισπνέεις. Το internet πάντως δεν είχε πειστεί, ενώ πολύ γρήγορα κυκλοφόρησαν και έγιναν viral, τα memes που τα παρομοίαζαν με τη μάσκα του Bane – του κακού που ενσάρκωσε ο Tom Hardy στην ταινία The Dark Knight Rises.

Dyson Zone ακουστικά

Η Dyson πάντως είχε φτιάξει κανονική σελίδα ενδιαφέροντος για το προϊόν, όπου όποιος ήθελε μπορούσε να γραφτεί για να ενημερωθεί πρώτος όταν θα γινόταν η κανονική ανακοίνωση. Είχε κυκλοφορήσει ένα πρώτο teaser trailer, ενώ το σχετικό δελτίο τύπου έκανε λόγο για εμπορική διάθεσή του εντός του 2022. Μάλιστα, το δελτίο τύπου τόνιζε πως τα Zone δεν ήταν ιδέα της πανδημίας, αλλά προϊόν που η εταιρεία δοκίμαζε και εξέλισσε τα τελευταία 6 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει περισσότερα από 500 πρωτότυπα κατά τη διαδικασία, ως λύση για το πρόβλημα της μόλυνσης του αέρα στις μεγαλουπόλεις.

Εννιά μήνες μετά, τα Dyson Zone βγήκαν από την “περίοδο της κύησης” και όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία οι καταναλωτές στην Κίνα θα μπορούν να τα παραγγείλουν τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τη διάθεσή τους να ανοίγει σε Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη τον Μάρτιο του 2023, με κόστος στα $949. Σε πρώτη φάση η εταιρεία θα δέχεται προ-παραγγελίες κατόπιν ραντεβού και αργότερα θα μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει online ή να τα δοκιμάσει σε φυσικά καταστήματα.

Dyson Zone ακουστικά

Όσο για τις τεχνικές προδιαγραφές τους, η Dysοn έχει ανακοινώσει πως θα προσφέρουν κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής ήχου, θα διαθέτουν το καλύτερο σύστημα ενεργής ακύρωσης θορύβου της αγοράς και όλα αυτά έχοντας αυτονομία 50 ωρών (ή τεσσάρων ωρών με τη μάσκα), με την πλήρη φόρτισή τους να διαρκεί 3 ώρες.

Η δε αποσπώμενη μάσκα, που εφαρμόζει στα ακουστικά και φροντίζει για τον καθαρισμό του αέρα, διαθέτει διπλό σύστημα φίλτρων και θα μπορεί να φιλτράρει το 99% της μόλυνσης από μικροσωματίδια, μεγέθους έως 0,1 μικρομέτρων, καθώς και τα κυρίαρχα όξινα αέρια που είναι υπεύθυνα για τη μόλυνση του αέρα στις μεγαλουπόλεις (διοξείδιο του αζώτου και διοξείδιο του θείου).

Τέλος, τα ακουστικά θα συνεργάζονται και με την εφαρμογή MyDyson για smartphones, η οποία θα σε ενημερώνει, για την φόρτιση της μπαταρίας, την υγεία των φίλτρων, για την ποιότητα του περιβαλλοντικού αέρα, τη λειτουργία του συστήματος ακύρωσης θορύβου, την ένταση της αναπαραγωγής, ώστε να μην ξεπερνάς τα συνιστόμενα όρια, τις ρυθμίσεις ισοστάθμισης και ούτω καθεξής.

Dyson Zone

Εσύ θα τα αγόραζες; Τα βρίσκεις χρήσιμα και πρωτοποριακά, ή αχρείαστα, άσχημα και ακριβά;

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;