Το Apple Music σου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσεις καραόκε τα αγαπημένα σου τραγούδια
Το Apple Music Sing δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμόσει τα φωνητικά ενός τραγουδιού και προσφέρει μια βελτιωμένη εμφάνιση στίχων "beat-by-beat".

Το Apple Music θέλει να βοηθήσει εσάς και τους φίλους σας να τραγουδήσετε μαζί τα αγαπημένα σας τραγούδια με μια νέα δυνατότητα που κυκλοφορεί ακριβώς τη στιγμή που οι άνθρωποι το έχουν ανάγκη! Δηλαδή την περίοδο των γιορτών που τα πάρτι πολλαπλασιάζονται.

Το Apple Music Sing δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να προσαρμόσει τα φωνητικά ενός τραγουδιού και προσφέρει μια βελτιωμένη εμφάνιση στίχων “beat-by-beat”, τα οποία αντλούνται και τα δύο από την τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών της πλατφόρμας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που η Apple ελπίζει ότι θα είναι καταλυτικό για ατελείωτες στιγμές καραόκε.

«Το επίπεδο αφοσίωσης γύρω από τα χαρακτηριστικά των στίχων μας είναι εκπληκτικό και πρόκειται να επεκταθούμε σε αυτό και να κάνουμε όχι μόνο εύκολο για τους θαυμαστές να διαβάζουν μαζί με τους στίχους, αλλά και να τραγουδούν παράλληλα», δήλωσε η Rachel Newman, παγκόσμια επικεφαλής του editorial στην Apple Music στο Associated Press.

Οι στίχοι της οθόνης έχουν βελτιωθεί, συμπεριλαμβανομένης της διάσπασης των εφεδρικών φωνητικών και της κίνησης τους ξεχωριστά.

Για ντουέτα, οι στίχοι αλλάζουν από την αριστερή πλευρά της οθόνης προς τα δεξιά ανάλογα με το ποιος τραγουδάει, διευκολύνοντας την πρόβλεψη του χρονισμού σας.

Mε πληροφορίες από Associated Press

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;