Καίτη Γαρμπή: Η συγκίνηση για τον Γιάννη Φλωρινιώτη και η αποκάλυψη μίας άγνωστης ιστορίας
Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Το βράδυ του Σαββάτου, το «Just the 2 of Us» μας χάρισε και μία άκρως συγκινητική στιγμή. Όταν η Καίτη Γαρμπή κλήθηκε να σχολιάσει την ερμηνεία της Μπέσσυς Αργυράκη με τον Τόλη σε ένα τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Το ζευγάρι του «Just the 2 of Us» ερμήνευσε το τραγούδι «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» ξεσηκώνοντας το κοινό και συγκινώντας την Καίτη Γαρμπή, η οποία πέρασε και σε μία αποκάλυψη όταν έκρινε το ζευγάρι. Όπως είπε η ίδια:

«Πόσο συγκινούμαι που ακούω αυτό το τραγούδι. Στην κανονική του εκτέλεση κάνουμε φωνητικά με την αδερφή μου. Μιλάμε για τον πιο εκκεντρικό τραγουδιστή της Ελλάδας με εντυπωσιακά και πρωτοποριακά σόου. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Εγώ τον Γιάννη τον λατρεύω, τον θαυμάζω.

Θυμάμαι το ’79-’80 που ήμασταν με την αδερφή μου στην ‘Αθηναία’, εμείς δεν ήμασταν το μπαλέτο του Φλωρινιώτη όπως γραφόταν – ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Θυμάμαι το ’78-’80 περίπου που ήμασταν στην ‘Νέα Αθηναία’ είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός.

Τότε ήταν συγκλονιστικός. Άλλαζε πουκάμισα ανά τρία λεπτά και πηγαίναμε και του στύβαμε με τη Λιάνα τα πουκάμισά του για να στεγνώσουν» 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1