Just the 2 of Us: Το ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου
Το κοινό δεν έσωσε ένα ζευγάρι το οποίο αποχώρησε νωρίς από το «Just the 2 of Us».

Ακόμα ένα live του «Just the 2 of Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια προσπάθησαν για ακόμα μία φορά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Τα ζευγάρια είχαν να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια επί σκηνής. Μετά τις εμφανίσεις τους, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον Λευτέρη Μητσόπουλο την Λόλα και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Στην τελευταία συναντήσαμε την Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη και την Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τις αλλαγές που έφερε στην κατάταξη η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο «Just the 2 of Us» έχουν οι τηλεθεατές.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 9ο live ήταν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης!

Η παρουσιάστρια τόνισε με χαμόγελο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το «Just the 2 of Us»:

«Άδικο το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου, έκπληξη ναι. Ήταν ένα πανέμορφο όμως ταξίδι. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα, τον δάσκαλο μου που ήταν συνοδοιπόρος σε όλο αυτό έμαθα πολλά από εκείνον» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;