Μουντιάλ 2022: Αργεντινή - Αυστραλία | Live Streaming - Σχολιασμός
Η αναμέτρηση για τους 16 του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή - Αυστραλία σε Live Streaming και Σχολιασμό

Η φάση των 16 του Μουντιάλ 2022 ξεκινά σήμερα και μετά το απογευματινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ολλανδία και ΗΠΑ, ήρθε η στιγμή για την παρέα του Μέσι, να αντιμετωπίσει την Αυστραλία που πέρασε από όμιλο… φωτιά με Γαλλία, Δανία και Τυνησία για να φτάσει στα νοκ άουτ.

Η Αργεντινή ζορίστηκε πολύ για να περάσει από όμιλο με Πολωνία, Μεξικό και Σαουδική Αραβία, αφού την 1η αγωνιστική έχασε από τους Σαουδάραβες (1-2) και μετά όλα έγιναν πιο δύσκολα. Με δύο νίκες απέναντι σε Μεξικό (2-0) και Πολωνία (2-0),  μπόρεσε να κλειδώσει την πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης. Στο πρώτο βήμα των νοκ-άουτ αντιμετωπίζει τη μαχητική Αυστραλία, όμως η κλήρωση σε αυτό το «μονοπάτι» κρίνεται βατή, αφού τουλάχιστον δεν έχει να δώσει πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή της κρίσιμης διαδικασίας. Με ηγέτες τους Μέσι και Λαουτάρο Μαρτίνες, θέλει να προχωρήσει στο Μουντιάλ 2022 και… γιατί όχι, να φτάσει μέχρι τον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η Αυστραλία πάλεψε σκληρά στον όμιλο της. Μπορεί να ξεκίνησε με το… αριστερό και βαριά ήττα (1-4) από τη Γαλλία, όμως στη συνέχεια τα πήγε εξαιρετικά. Νίκησε κατά σειρά τις Τυνησία και Δανία με το ίδιο σκορ (1-0) και βρέθηκε με έξι βαθμούς στη 2η θέση του γκρουπ. Απέναντι στην Αργεντινή είναι σίγουρα το μεγάλο αουτσάιντερ για να πάρει την πρόκριση, όμως θα παλέψει με ό,τι δυνατότητες έχει. Σε αυτά τα τρία ματς που έδωσε στους ομίλους, είχε ως κορυφαίους τους Λέκι, Ντιούκ και ΜακΚι.

⚽⚽⚽ΕΔΩ Αργεντινή – Αυστραλία | Live Scores ⚽⚽⚽

Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και δεν επιτρέπονται λάθη από καμία πλευρά. Όποια χάσει αποκλείεται και αυτό ειδικά στο στρατόπεδο της Αργεντινής, που κάνουν όνειρα… τελικού, μοιάζει απαγορευτικό. Αναμένεται μεγάλη μάχη με ρυθμό και πολλές φάσεις, αφού οι δύο ομάδες φημίζονται για την επιθετική τους σταθερότητα και πιέζουν κάθε αντίπαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;