Η Greta Gerwig πίστευε πως η «Barbie» θα σηματοδοτούσε το τέλος της καριέρας της
Η Greta Gerwig μιλάει για την «Barbie» και την αρχική της αμφιβολία να ασχοληθεί με την ταινία.

Η Greta Gerwig συνομίλησε με την τραγουδίστρια Dua Lipa στο podcast «At Your Service» και μίλησε για την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη ταινία της «Barbie», ενώ αποκάλυψε πως βίωσε ποικίλα συναισθήματα όταν τη έγινε αυτή η πρόταση.

Η Gerwig σκέφτηκε την πρόταση που της έγινε και αποφάσισε πως ήθελε να δουλέψει στο σενάριο με τον Noah Baumbach προτού αναλάβει τα σκηνοθετικά καθήκοντα για την ταινία της Warner Bros. Μάλιστα, η ίδια εξήγησε ότι ήθελε να συνεργαστεί με τη Margot Robbie, η οποία είχε εξασφαλίσει δικαιώματα για τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Mattel.

Σχετικά με τη δουλειά της στη «Barbie», η σκηνοθέτης και ηθοποιός δήλωσε:

«Ήταν κάτι που ήταν συναρπαστικό γιατί ήταν τρομακτικό. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο μέρος του, όπως και το «Ω, όχι, Barbie».

Ένιωσα έναν ίλιγγο όταν άρχισα να το γράφω. Σκεφτόμουν από πού ξεκινάς και ποια θα ήταν η ιστορία;

Και νομίζω ότι ήταν αυτό το συναίσθημα που ένιωθα, ότι θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και τρομακτικό ταυτόχρονα. Συνήθως εκεί είναι τα καλύτερα πράγματα, όπου λες, το φοβάμαι για αυτό το κάνω»

Πριν από τη Greta Gerwig, το σενάριο βρισκόταν υπό ανάπτυξη για χρόνια, με την Amy Schumer και την Anne Hathaway να έχουν βρεθεί κοντά στον ομώνυμο ρόλο στο παρελθόν. Στην ταινία της Gerwig πρωταγωνιστούν ο Robbie ως Barbie και ο Ryan Gosling ως Ken, και το δεύτερο καστ περιλαμβάνει τους America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Ariana Greenblatt, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera, Rhea Perlman και Will Ferrell.

Η Robbie είχε δηλώσει στο The Hollywood Reporter ότι η ομάδα της ταινίας ανυπομονεί να προσφέρει στο κοινό κάτι που δεν θα περιμένει. Για ένα πρότζεκτ σαν την «Barbie», οι άνθρωποι έχουν αμέσως μια ιδέα για το τι θα περιμένουν. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε δηλώσει:

«Ω, η Margot παίζει Barbie, ξέρω τι θα είναι αυτό.

Ό,τι και αν σκέφτεστε, εμείς θα σου δώσουμε κάτι τελείως διαφορετικό. Κάτι που δεν ήξερες ότι ήθελες»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;