Ο Ryan Gosling μίλησε για την απόφαση να υποδυθεί τον Ken στην ταινία «Barbie»
Ο Ryan Gosling μίλησε για την πολυαναμενόμενη ταινία της «Barbie» και το πώς αποφάσισε να αναλάβει τον ρόλο του Ken.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2023 και αυτή που βάζει «φωτιά» στο Twitter κάθε φορά που δημοσιοποιείται μία φωτογραφία από τα γυρίσματα είναι η «Barbie» της Greta Gerwig. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Margot Robbie και Ryan Gosling φαίνεται να έχει κερδίσει, ήδη, το κοινό. Ο Gosling αποφάσισε να αποκαλύψει πως έφτασε στην απόφαση του να υποδυθεί τον Ken στην επερχόμενη ταινία με τις δημοφιλείς κούκλες της Mattel.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon και μίλησε για το «The Gray Man», τη νέα ταινία δράσης που έγινε διαθέσιμη την Παρασκευή που μας πέρασε στο Netflix, αλλά και την επερχόμενη ταινία «Barbie». Οι δύο τους μίλησαν για την αντίδραση του κοινού στη νέα ταινία με πρωταγωνιστές τις κούκλες της Mattel, αλλά και τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία του Ryan Gosling ως Ken. Ο Fallon ρώτησε τον ηθοποιό:

«Σας εξέπληξε η αντίδραση του κοινού στη φωτογραφία;» 

Με τον Gosling να απαντάει:

«Έμεινα έκπληκτος πώς κάποιοι άνθρωποι έκαναν λες και σκέφτονταν ποτέ για τον Ken, έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Κανείς δεν παίζει με τον Ken»

Ο ηθοποιός υποστήριξε το επιχείρημά του ρωτώντας τον παρουσιαστή αν έχει παίξει ποτέ με τον Ken. Ο Fallon είπε όχι, με τον Ryan Gosling να συνεχίζει λέγοντας:

«Είναι αξεσουάρ. Και ούτε καν ένα από τα πιο ωραία»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε και την απόφασή του να συμμετέχει στη νέα ταινία της Gerwig και, μάλιστα, στην «Barbie». Τότε, ήταν που μοιράστηκε μια ενδιαφέρουσα ιστορία και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να συμμετέχει στην ταινία.

Ο Ryan Gosling εξήγησε πως έλαβε κλήση από την Greta Gerwig, η οποία του πρότεινε τον ρόλο.  Όπως υποστήριξε:

«Είναι το καλύτερο σενάριο που έχω διαβάσει ποτέ»

Κάτι που έχει υποστηρίξει και ο Simu Liu σε συνέντευξή του, που είναι ακόμα ένας από τους σταρ της ταινίας «Barbie». Όμως, ο Gosling είπε πως, αρχικά, είχε τις αμφιβολίες του για το αν θα δεχθεί να υποδυθεί τον Ken. Ο ηθοποιός αποκάλυψε τότε πως:

«Βγήκα στην αυλή. Και ξέρεις πού βρήκα τον Ken, Jimmy; Μπρούμυτα στη λάσπη δίπλα σε ένα ψιλοκομμένο λεμόνι. Το έστειλα μήνυμα στην Greta και είπα “Θα είμαι ο Ken σου. Γιατί η ιστορία του πρέπει να ειπωθεί”»

O Ryan Gosling, μάλιστα, τράβηξε και μία φωτογραφία της στιγμής εκείνης που μοιράστηκε με τον Jimmy Fallon.

Ryan Gosling

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;