Η Μαρία Σολωμού κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte στο νέο βίντεο που μοιράστηκαν στο TikTok
Ο Mente Fuerte μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, όπου βλέπουμε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο Mente Fuerte μοιράζεται συχνά βιντεάκια με την Μαρία Σολωμού μέσω του TikTok. Ωστόσο, το τελευταίο, όπου δείχνει τη γνωστή ηθοποιό να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον τράπερ, φαίνεται να έχει διχάσει τους φανς καθώς είναι άγνωστο αν τρολάρουν ή αν πρόκειται για πραγματικό καβγά.

Οι δύο τους δεν έχουν παραδεχτεί δημόσιο ότι είναι ζευγάρι, όμως, τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε κοινές εμφανίσεις και βίντεο στο TikTok. Στο τελευταίο βίντεο, που μοιράστηκε ο Mente Fuerte βλέπουμε τη Μαρία Σολωμού έξαλλη επειδή τον ζήλεψε!

Ο τράπερ κάνει πλάκα πως μιλάει με κάποια άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο καταγράφοντας σε βίντεο την αντίδραση της ηθοποιού. Εκείνη φαίνεται να μη γνωρίζει ότι την καταγράφει.

Στο βίντεο, ο Mente Fuerte ακούγεται να λέει:

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» 

Παράλληλα, η Μαρία Σολωμού παρακολουθεί τη συζήτησή του. Αφού ο τράπερ έχει τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η ηθοποιός αντιδρά λέγοντάς του:

«Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το alien από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου»

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;