Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte ανέβασαν τα πρώτα τους κοινά video στο TikTok
Τα νέα video που ανέβασαν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte στο TikTok πυροδότησαν ξανά τις φήμες για τη μεταξύ τους σχέση.

Ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που μας έχουν απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα είναι η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte. Οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι γίνονταν ολοένα και πιο έντονες με τη Μαρία Σολωμού να έχει αρνηθεί σε διάφορες συνεντεύξεις της το γεγονός πως είναι ζευγάρι με το διάσημο τράπερ.

Και μπορεί κανένας από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμη το ερωτικό ειδύλλιο με τους δυο τους να δηλώνουν πως είναι πολύ καλοί φίλοι που απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά τα νέα τους video στο TikTok «έβαλαν» ξανά λάδι στην φωτιά αναζοπυρώνοντας τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο Mente Fuerte έχει αναρτήσει 3 βίντεο στο TikTok μαζί με την Μαρία Σολωμού.

Στο πρώτο video που αναρτήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte φαίνεται να «δοκιμάζουν» τα φίλτρα του TikTok κάνοντας πλάκα ο ένας με τον άλλον για τις περίεργες εμφανίσεις τους.

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Στο δεύτερο video οι δυο τους έχουν μεταφερθεί και βρίσκονται στο αυτοκίνητο, όπου ο Mente Fuerte ζητάει από την Μαρία Σολωμού να του επαναλάβει τι είπε και αμέσως, πατάει το γκάζι του αυτοκινήτου. Εκείνη γελώντας του λέει «Σταμάτα, σου έχω πει μην το κάνεις αυτό δεν είναι αστείο».

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Στο τρίτο και τελευταίο video, το φημολογούμενο ζευγάρι βρίσκεται στον καναπέ του σπιτιού του Mente Fuerte και συζητάνε έχοντας αλλοιώσει τη φωνή τους, την οποία έχουν βάλει σε fast forward. Το θέμα της συζήτησής τους είναι ένα ταξίδι με τη Μαρία Σολωμού να λέει στο Mente Fuerte: «Μπορούμε να πάμε στο εξωτερικό ένα ταξίδι, ένα 3ήμερο. Θα σου πω πως το σκέφτομαι».

Έπειτα, συνεχίζει ζητώντας του να μην την κοιτάει περίεργα ως εξής: «Γιατί έχεις αυτό το ύφος; Έχεις το ύφος ότι θα με απορρίψεις πριν με ακούσεις. Άκου πως το σκέφτομαι. Βλέπω στο Instagram ερωτευμένα ζευγαράκια διακοπές στο εξωτερικό, ξέρεις που εκείνος την βγάζει φωτογραφίες κτλπ. Θέλεις να πάμε στην Ρώμη;».

@mentefuerte #foryoupage #fyp #foryou #fy #travel ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Και μπορεί οι δυο τους να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν εδώ και καιρό να είναι ζευγάρι, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό, οι θαυμαστές και των δύο θέλουν πολύ να τους δουν και επισήμως μαζί έχοντας κατακλύσει με σχόλιο τα video στο TikTok λέγοντας πως είναι το τέλειο ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 1 
 0