Harry Styles και Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια
Harry Styles και Olivia Wilde φαίνεται να «κάνουν ένα διάλειμμα» μετά από δύο χρόνια σχέση.

Μετά τον όλο ντόρο που είχε γίνει γύρω από τη σχέση τους, αλλά και την ταινία «Don’t Worry Darling», ο Harry Styles και η Olivia Wilde φαίνεται πως κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση του μετά από δύο χρόνια.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο People και δήλωσε πως:

«(Ο Harry) κάνει περιοδείες και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. (Η Olivia) έχει επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Είναι μια πολύ φιλική απόφαση.

Κάνουν ένα διάλειμμα» 

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως:

«Είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι. Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια»

Ο πρώτες φήμες για τη σχέση μεταξύ του Harry Styles και της Olivia Wilde επιβεβαιώθηκαν τον Ιανουάριο του 2021. Τότε, είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες των δυο τους να είναι πιασμένοι χέρι-χέρι σε γάμο φίλου τους.

Τον περασμένο μήνα, στις 31 Οκτωβρίου, η Wilde εθεάθη επίσης να χορεύει στη συναυλία του Styles στο Λος Άντζελες.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, η Olivia Wilde είχε δηλώσει στο Vanity Fair ότι θέλει να κρατά κρυφές τις λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, ενώ και ο Harry Styles σε συνέντευξή του στο Rolling Stone τον Αύγουστο υποστήριξε και αυτός πως θέλει ήθελε επίσης να κρατήσει ιδιωτική την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, ο γνωστός pop star είχε δηλώσει:

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για τη ζωή μου εκτός δουλειάς και ανακάλυψα ότι με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχει μια εκδοχή κάποια φήμης και νομίζω ότι μόλις αποφάσισα ότι δεν θα αφιερώνω χρόνο προσπαθώντας να τη διορθώσω ή να την ανακατευθύνω με κάποιο τρόπο»

Πρέπει να σημειωθεί πως κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες για τη σχέση τους. Ωστόσο, οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;