Όλο το «δράμα» γύρω από την ταινία «Don't Worry Darling»
Το «Don't Worry Darling» έρχεται με ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Harry Styles, την Olivia Wilde και τον Jason Sudeikis, μία πιθανή διαμάχη και το σκάνδαλο του #spitgate. Και όλα αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με την πλοκή της ταινίας.

Ακόμα και αν ζεις κάτω από μία πέτρα, ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά του Hollywood και των αστέρων, ακόμα και αν δεν γνωρίζεις καν ποιος είναι ο Harry Styles, θα έχεις ακούσει (ή διαβάσει) για το «δράμα» και τα σκάνδαλα που ακολουθούν την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Don’t Worry Darling». Κάτι που είχε ξεκινήσει ως απλά φήμες και υποψίες σε μία γωνιά του διαδικτύου, έχει μετατραπεί σε έναν ακατάπαυστο χείμαρρο από δηλώσεις, συνεντεύξεις, φήμες, κουτσομπολιά και αναφορές για ένταση μεταξύ της σκηνοθέτη της ταινίας Olivia Wilde και της πρωταγωνίστριας Florence Pugh. Μετά, όμως, και την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022, και οι άνδρες πρωταγωνιστές ενεπλάκησαν στο ατελείωτο κύκλο του δράματος…

Η αλήθεια είναι πως έχουμε μάθει περισσότερα για όλα αυτά που έχουν γίνει πίσω από τις κάμερες παρά για την ίδια την ταινία. Τα δημοσιεύματα που θέλουν σκηνοθέτη και πρωταγωνιστές να μην έχουν καλές σχέσεις φουντώνουν συνεχώς και (σχεδόν) κάθε εβδομάδα ακόμα ένα σκάνδαλο ξεπηδάει στην επιφάνεια. Και αν έχεις μπερδευτεί, κάπως, και δεν ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει με την ταινία «Don’t Worry Darling» και όλο το παρασκήνιο, που την περιβάλει, ήρθε η ώρα να τα μάθεις ΟΛΑ!

Ας πούμε λίγα λόγια για την ταινία, όμως

Το «Don’t Worry Darling» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που σκηνοθετεί η Olivia Wilde και πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh και Harry Styles. Η ίδια η Olivia έχει έναν μικρό ρόλο στην ταινία. Η ταινία ακολουθεί μία νοικοκυρά της δεκαετίας του ’50 που ζει με τον σύζυγό της σε μια ουτοπική πειραματική κοινότητα. Η ίδια αρχίζει να ανησυχεί ότι η λαμπερή παρέα του και ο τρόπος ζωής τους μπορεί να κρύβουν ανησυχητικά μυστικά.

Ο Shia LaBeouf είχε αρχικά επιλεγεί για τον ρόλο που κατέληξε στα χέρια του Harry Styles. Η ιστορία με την απομάκρυνση του LaBeouf είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που ξεκίνησε το όλο «δράμα».

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2020 και διήρκεσαν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας κερδίζοντας ανάμεικτες κριτικές με τους περισσότερους να ξεχωρίζουν την ερμηνεία της Florence Pugh, αλλά να μιλάνε για ταινία που ανακυκλώνει θεματικές και πράγματα από άλλες παλαιότερες ταινίας. Τώρα, η ταινία ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες. Μάλιστα, στη χώρα μας θα προβάλλεται από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου.

Don't Worry Darling

Το όλο παρασκήνιο και τα δημοσιεύματα φαίνεται να έχουν βοηθήσει την ταινία, καθώς αναλυτές του box office αναμένουν να κάνει ένα δυναμικό άνοιγμα στο box office της Αμερικής και να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκ. δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο. Τελικά, μάλλον ισχύει πως δεν υπάρχει «κακή δημοσιότητα».

Οι σκηνές σεξ και η απόφαση της Florence Pugh να μη συμμετέχει στην προωθητική καμπάνια

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη της Olivia Wilde για την επερχόμενη ταινία «Don’t Worry Darling» στη Vogue και μιλάει για το πώς θέλει να κάνει μια ταινία για το καλό σεξ, υποστηρίζοντας:

«Έλεγα συνέχεια, “Γιατί δεν υπάρχει πια καλό σεξ στις ταινίες;” Θέλω το κοινό να συνειδητοποιήσει πόσο σπάνια βλέπει τη γυναικεία ανάγκη για σεξ και συγκεκριμένα αυτό το είδος γυναικείας απόλαυσης»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Wilde (@oliviawilde)

Αυτό είναι σημαντικό γιατί η Florence αναφέρει μία… διαφορετική οπτική για τις σεξουαλικές σκηνές της ταινίας. Η πρωταγωνίστρια του «Don’t Worry Darling» δίνει μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, δηλώνοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένη που η ταινία «μειώνεται» στις σεξουαλικές σκηνές της. Η ίδια δηλώνει στη συνέντευξή της:

«Όταν η ταινία περιορίζεται στις σεξουαλικές σου σκηνές ή στο να βλέπεις τον πιο διάσημο άντρα στον κόσμο να κάνει στοματικό σε κάποια, δεν είναι ο λόγος που το κάνουμε. Δεν είναι ο λόγος που είμαι σε αυτόν τον κλάδο.

Προφανώς, η φύση του να έχεις προσλάβει τον πιο διάσημο pop σταρ στον κόσμο, θα έχει τέτοιες συζητήσεις. Απλώς δεν πρόκειται να συζητήσω αυτό γιατί [αυτή η ταινία είναι] μεγαλύτερη και καλύτερη από αυτό. Και οι άνθρωποι που το έφτιαξαν είναι μεγαλύτεροι και καλύτεροι από αυτό»

Τα διαφορετικά σχόλια που έκαναν για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης, μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορετικές αναγνώσεις και βάζουν «λάδι στη φωτιά» της σχέσης που έχουν μεταξύ τους.

Πέρα από όλα αυτά, από την αρχή της προωθητικής καμπάνιας για το «Don’t Worry Darling», οι φανς παρατήρησαν πως η Florence αποφάσισε να πάρει αποστάσεις από αυτή και ανέβαζε περισσότερα posts και stories από την επόμενη ταινία, στην οποία συμμετέχει, παρά από αυτή.

@producerliz i was not buying this theory until TODAY ☕️ do you think there’s drama between florence and olivia?! #dontworrydarling #florencepugh #oliviawilde #dontworrydarlingmovie #dontworrydarlingtrailer #dwd #dwdtrailer #harrydontworrydarling #harrystyles ♬ original sound – Liz @ #TIFF22

Η απόφαση της Florence Pugh να μη συμμετέχει στην προώθηση της ταινίας «Don’t Worry Darling» συνεχίζεται και στο Φεστιβάλ Βενετίας. Στις 26 Αυγούστου 2022, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας, το The Wrap αναφέρει ότι η Florence θα «περιορίσει» τις συνεντεύξεις της και τις εμφανίσεις της στο φεστιβάλ σε μία και μοναδική, αυτή της πρεμιέρας. Ένα στέλεχος της Warner Bros. ανέφερε στο Wrap:

«Θα μας δώσει χαιρετισμούς από τα γυρίσματα του “Dune” γιατί δε θα δώσει συνεντεύξεις»

Το δημοσίευμα αυτό και η απόφαση της ηθοποιού έφερε μία σειρά από νέα δημοσιεύματα και αντιδράσεις που είχαν να κάνουν με όλο το παρασκήνιο γύρω από τη σχέση των δύο γυναικών. Το πρώτο έρχεται στις 31 Αυγούστου του 2022.

Μια πηγή λέει στο Us Weekly ότι:

«Η Florence και η Olivia είχαν αρκετές διαφωνίες προσωπικά και επαγγελματικά – γι’ αυτό η Florence δεν κάνει καμία προωθητική ενέργεια για την ταινία»

Η έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έφθασε και στις 5 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του «Don’t Worry Darling». Τότε, το Variety ανέφερε ότι η Florence θα έλειπε από την συνέντευξη Τύπου για την ταινία. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, η πτήση της νεαρής ηθοποιού έφτασε από τη Βουδαπέστη μετά από τη συνέντευξη, στη οποία παρευρέθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Παρόλα αυτά, η Olivia ρωτιέται για την υποτιθέμενη διαμάχη της με την σταρ της ταινίας της και απαντάει στις φήμες τα εξής:

«Η Florence είναι μια δύναμη της φύσης.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες που θα μπορέσει να παρευρεθεί απόψε [στο κόκκινο χαλί] παρά το γεγονός ότι βρίσκεται εν μέσω των γυρισμάτων της ταινίας Dune. Ξέρω, ως σκηνοθέτης, πόσο ενοχλητικό είναι να χάνεις έναν ηθοποιό έστω και για μια μέρα, γι’ αυτό είμαι πολύ ευγνώμων σε αυτήν και στον [σκηνοθέτη του Dune Denis Villeneuve] που μας βοήθησαν.

Και θα τιμήσουμε τη δουλειά της απόψε.

Δεν μπορώ να πω πόσο τιμή μου είναι που την έχω ως επικεφαλής μας. Είναι απίθανη. Όσο για όλα τα ατελείωτα κουτσομπολιά των ταμπλόιντ και όλο τον θόρυβο εκεί έξω, το διαδίκτυο τροφοδοτείται από μόνο του.

Δεν νιώθω την ανάγκη να συνεισφέρω. Νομίζω ότι τρέφεται αρκετά καλά»

Ωστόσο, η Florecne περπατάει στο κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα του «Don’t Worry Darling» στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022. Με τον στυλίστα της ηθοποιού να ανεβάζει φωτογραφίες από την εμφάνισή της στη Βενετία και την υπόλοιπη ημέρα της εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Corbin-Murray (@rebeccacorbinmurray)

Κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια έκατσαν σε αρκετά μεγάλη απόσταση. Μετά το τέλος, και κατά τη διάρκεια των χειροκροτημάτων, η Pugh φάνηκε να προσπαθεί να αποφύγει να κοιτάξει στα μάτια την Olivia Wilde. Μάλιστα, αναφέρεται πως η ίδια έκοψε απότομα το χειροκρότημα, όταν αποφάσισε μετά από 4 λεπτά να αποχωρήσει από την αίθουσα προβολής της ταινίας.

Το #spitgate δείχνει και άλλες εντάσεις μεταξύ των σταρ

Όλοι πίστευαν πως η διαμάχη μεταξύ πρωταγωνίστριας και σκηνοθέτη θα ήταν αυτή που θα μονοπωλούσε την πρεμιέρα στην Βενετία του «Don’t Worry Darling». Ωστόσο, όλοι κάναμε λάθος, καθώς το διαδίκτυο υποστήριξε πως ο Harry Styles έφτυσε τον Chris Pine, πριν πάρει τη θέση του δίπλα στον ηθοποιό. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα βίντεο που έγινε viral.

Μετά τον ντόρο, που προκλήθηκε από το βίντεο, ένας εκπρόσωπος του Chris Pine έβαλε τέρμα στις φήμες για το #spitgate. Σε δήλωσή του στο Variety, ο εκπρόσωπος του Chris Pine υποστήριξε πως:

«Αυτή είναι μια γελοία ιστορία – μια πλήρης κατασκευή και το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που ξεκάθαρα εξαπατά και επιτρέπει ανόητες εικασίες.

Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Harry Styles δεν έφτυσε τον Chris Pine. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει»

Λίγες ημέρες αργότερα, ήρθε και η απάντηση από τον Harry Styles. Ο γνωστός pop σταρ αστειευόμενος είπε στους φανς του κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Madison Square Garden:

«Είναι εξαιρετικό που είμαι πίσω στην Νέα Υόρκη. Πετάχτηκα λίγο γρήγορα μέχρι τη Βενετία για να φτύσω τον Chris Pine»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHIT YOU SHOULD CARE ABOUT (@shityoushouldcareabout)

Το «δράμα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ο Shia LaBeouf

Ας σε γυρίσουμε λίγο πίσω και να σε πάμε τότε που ο Shia LaBeouf ήταν να πρωταγωνιστήσει πλάι στην Pugh στο «Don’t Worry Darling». Ο ηθοποιός απομακρύνθηκε από την ταινία και δεν είχε αποκαλυφθεί ο λόγος για αυτό μέχρι που η Olivia Wilde έδωσε μία συνέντευξη στο Variety.

Η Olivia μιλά για την αποχώρηση του Shia από την ταινία στη συνέντευξή της στο Variety, λέγοντας:

«Ως κάποιος που είναι θαυμαστής του έργου του, η διαδικασία (που ακολουθεί ο Shia) δεν ευνοούσε το ήθος που απαιτώ στις ταινίες μου. Έχει μια διαδικασία που, κατά κάποιο τρόπο, φαίνεται να απαιτεί μια μαχητική ενέργεια και προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι ευνοϊκή για τις καλύτερες ερμηνείες. Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εμπιστοσύνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τους ανθρώπους να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους.

Τελικά, η ευθύνη μου είναι στην παραγωγή και στο καστ να τους προστατεύσω. Αυτή ήταν η δουλειά μου»

Παράλληλα, αναφέρθηκε ξανά στις σκηνές σεξ στην ταινία, προκαλώντας κάποιες περισσότερες αντιδράσεις, μετά και τη σχετική συνέντευξη της Florence.

Βάζοντας «φωτιά» στην παραφιλολογία για τη σχέση της πρωταγωνίστριας και της σκηνοθέτη, η Florence δεν έκανε κάποιο σχόλιο στο Variety για τη συνέντευξη της Olivia. Κάτι που συνηθίζεται από σταρ για σκηνοθέτες ή το αντίστροφο.

Μετά τη δημοσιοποίησε της συνέντευξης, ο Shia LaBeouf απάντησε άμεσα στην Wilde. Ο ηθοποιός έστειλε μία ανακοίνωση στο Variety αναφέροντας λεπτομερώς την αλληλογραφία που είχε με την Wilde κατά την αποχώρησή του από τα γυρίσματα του «Don’t Worry Darling». Μάλιστα, έστειλε ένα αντίγραφο του email που της έγραψε μετά τη συνέντευξή της στο Variety, λέγοντας:

«Εσύ και εγώ γνωρίζουμε τους λόγους της αποχώρησής μου. Παράτησα την ταινία σας γιατί οι ηθοποιοί σας και εγώ δεν μπορούσαμε να βρούμε χρόνο για πρόβες»

Ο Shia LaBeouf ισχυρίζεται ότι παράτησε το« Don’t Worry Darling» στις 17 Αυγούστου 2020 και έστειλε ένα βίντεο στο Variety (το οποίο από τότε διέρρευσε και φέρεται να γυρίστηκε λίγες ημέρες μετά και, συγκεκριμένα, στις 19 Αυγούστου 2020) όπου η Olivia του λέει:

«Νιώθω ότι δεν είμαι έτοιμη να το εγκαταλείψω ακόμα, επίσης, είμαι στεναχωρημένη και θέλω να το καταλάβω. Ξέρεις, νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι μία μικρή αφύπνιση για τη Miss Flo (αναφέρεται στην Florence Pugh), και θέλω να μάθω αν είσαι έτοιμος να το κάνεις μαζί μου, μαζί μας.

Αν πραγματικά δεσμεύεται, αν βάλει πραγματικά το μυαλό και την καρδιά της σε αυτό τώρα και αν μπορείτε να κάνετε ειρήνη μεταξύ σας – και σέβομαι την άποψή σου, σέβομαι τη δική της – αλλά αν μπορείτε να το κάνετε, τι πιστεύεις; Υπάρχει ελπίδα; Ενημέρωσέ με»

Πέρα από την απομάκρυνση του Shia LaBeouf, φαίνεται πως υπήρχαν και άλλα προβλήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Μια πηγή μιλώντας στο Page Six ανέφερε πως η Florence Pugh ήταν δυσαρεστημένη με τη σχέση του Harry Styles και της Olivia Wilde, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Don’t Worry Darling». Η πηγή αναφέρει:

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι η Flo, που έβλεπε την Olivia και τον Harry να είναι ο ένας στην αγκαλιά του στα γυρίσματα, δεν ήταν ικανοποιημένη, η Olivia ήταν ακόμα με τον Jason Sudeikis όταν έκανε κάτι για πρώτη φορά με τον Harry»

Η πηγή προσθέτει ακόμα:

«Ο Jason και τα παιδιά επισκέφτηκαν την Olivia στο πλατό μερικές φορές, οπότε νομίζω ότι όλο αυτό έκανε τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο άβολα»

Don't Worry Darling

Εδώ πρέπει να σημειωθεί, πως τα λεγόμενα της πηγής αυτής έχουν αμφισβητηθεί έντονα, με πολλές άλλες πηγές, συμπεριλαμβανομένων κάποιων που μίλησαν στο Entertainment Tonight, να λένε ότι η Olivia και ο Jason είχαν χωρίσει πολύ πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Don’t Worry Darling». Όπως αναφέρει πηγή στο ET:

«Δεν είναι σαν να βιάζεται να κάνει κάτι, καθώς η Olivia και ο Jason μιλάνε συνέχεια και είναι ακόμα κοντά λόγω των παιδιών. Είναι πολύ απίθανο να ξαφνιάστηκε από αυτά τα νέα»

Το ζευγάρι χώρισε λίγο καιρό αργότερα και τον Απρίλιο του 2022, ενώ η Wilde προωθούσε την ταινία της «Don’t Worry Darling» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας, της δόθηκαν έγγραφα επιμέλειας για τα παιδιά τους, ενώ ήταν πάνω στη σκηνή. Πηγή κοντά στον Sudeikis ανέφερε στο Variety ότι η εταιρεία που επεξεργάζεται τα χαρτιά είναι υπεύθυνη για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και ότι η Sudeikis δεν είχε προηγούμενη γνώση για το πότε θα δίδονταν στην Wilde. Αυτό δείχνει, ωστόσο, ότι οι αναφορές για τον φιλικό χωρισμό του ζευγαριού ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Η ίδια η Wilde συμφωνεί με αυτό, καθώς στη συνέντευξή της στο Variety ανέφερε τα εξής:

«Μισούσα που αυτή η αηδία απέσπασε την προσοχή από τη δουλειά τόσων διαφορετικών ανθρώπων και του στούντιο που εκπροσωπούσα εκεί πάνω»

Για τα προβλήματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Don’t Worry Darling», άλλο ένα λιθαράκι ήρθε να βάλει μία συνέντευξη στο επεισόδιο της 16ης Σεπτεμβρίου του podcast του Hollywood Reporter με τίτλο «Behind the Screen» Σε αυτό μιλάει ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας, Matthew Libatique, και απαντάει στις φήμες για το «δράμα» στα γυρίσματα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος, δεν υπήρξαν τέτοια προβλήματα, τουλάχιστον όχι όσο δούλευε στην ταινία, αλλά ίσως κατά τη διαδικασία του μοντάζ να υπήρξαν θέματα. Όπως εξήγησε:

«Όταν ακούω ότι υπάρχουν φήμες για οξύτητα στο πλατό, τις απορρίπτω. Δεν ήταν καθόλου εμφανές, για να είμαι ειλικρινής. Από τη δική μου σκοπιά, οι ιστορίες είναι εντελώς αναληθείς, σε ό,τι αφορά το κλίμα στο σετ. Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου για το post-production»

Ο Libatique, επίσης, φαίνεται να αμφιβάλλει για την πιθανότητα του να υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά της διάρκεια του post-production, επειδή δεν είχε νιώσει αυτή την ατμόσφαιρα του ότι υπάρχει κάτι, που περιμένει να «σκάσει». Ο ίδιος πρόσθεσε στο Page Six:

«Ό,τι κι αν συνέβη, συνέβη πολύ αφότου έφυγα… Ποτέ δεν ήμουν μάρτυρας σε τίποτα. Και δεν ένιωσα τίποτα. Ξέρεις, έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι και δεν ένιωσα τίποτα»

Ό,τι και έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Don’t Worry Darling», ό,τι και να γράφουν τα σχετικά δημοσιεύματα για τα κουτσομπολιά και το όλο «δράμα», οι σχέσεις όσων συμμετείχαν στην ταινία φαίνεται να είναι τεταμένες. Μετά την πρεμιέρα της στα Σινεμά, ίσως, να μάθουμε περισσότερα από το παρασκήνιο και το τι πραγματικά έγινε.

Αλλά η ταινία θα είναι καλή; Η απάντηση στις οθόνες των σκοτεινών αιθουσών, σύντομα!

Με πληροφορίες από Cosmopolitan, Vox και Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;