Έξαλλος ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Πετάει με δύναμη το μπαλάκι στον πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει ακόμα σε μία αδικαιολόγητη αντίδραση κατά τη διάρκεια αγώνα για τα ATP Finals και το κοινό τον γιουχάρει.

Για ακόμα μία φορά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και η αντίδρασή του σε αγώνα του ATP την Παρασκευή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αλλά και αποδοκιμασίες από τις εξέδρες.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αγωνιζόταν εναντίον του Αντρέι Ρούμπλεφ. Όμως, το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο τενίστας. Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ και ενώ ο Τσιτσιπάς βρισκόταν πίσω στο σκορ, γύρισε και ξέσπασε στους γονείς του που βρίσκονταν στην κερκίδα.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται να πετάει το μπαλάκι με δύναμη προς το σημείο που καθόταν ο πατέρας του, Απόστολος. Μάλιστα, το μπαλάκι του τένις παραλίγο να χτυπήσει τον άνθρωπο που καθόταν δίπλα στον πατέρα του Έλληνα τενίστα.

Το κοινό, που βρισκόταν στις εξέδρες, αλλά και αυτοί που παρακολουθούσαν τον αγώνα από την τηλεόρασή τους, έγιναν μάρτυρες ακόμα μίας κακής αντίδρασης του Στέφανου Τσιτσιπά. Μάλιστα, το κοινό που βρισκόταν στο γήπεδο γιουχάρισε έντονα, αποδοκιμάζοντας τον Έλληνα τενίστα.

Τελικά, ο Τσιτσιπάς έμεινε εκτός ημιτελικών των ATP Finals χάνοντας στο εν λόγω παιχνίδι.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
2'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
2'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;