Απόστολος Τσιτσιπάς: Απαντάει για το ξέσπασμα του Στέφανου - «Ψεύδη άνευ προηγουμένου»
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς απαντάει για το ξέσπασμα του Στέφανου σε αγώνα τένις μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook.

Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς, μέσα από ανάρτησή του έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τις τεταμένες σχέσεις με τον γιο του, μετά και το πρόσφατο ξέσπασμά του γνωστού τενίστα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Μάλιστα, το ξέσπασμά του είχε γίνει viral.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς στην ανάρτησή του στο Facebook πόσταρε μία παλιότερη φωτογραφία των δύο και διευκρινίζει πως όσα ακούγονται είναι ψεύδη και κακοήθειες. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία.

Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!!

Σας ευχαριστώ»

Να σου υπενθυμίσου ότι στο τουρνουά της Βιέννης, πριν από λίγες μέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο σετ της αναμέτρησης με τον Ντένις Νόβακ.

Όταν ο Νόβακ έκανε break σε ένα game όπου σέρβιρε ο Τσιτσιπάς, τότε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Ο νεαρός τενίστας έξαλλος έλεγε:

«Είσαι μα@@@@ς, φύγε»

Με την κάμερα να γυρίζει προς το σημείο που έβριζε. Στο σημείο εκείνο καθόταν ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος φαίνεται να ήταν αποδέκτης αυτής της υβριστικής συμπεριφοράς.

Πηγή cover photo: Facebook

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;