Σταύρος Σβήγκος: «Η τραπ καταστρέφει την επόμενη γενιά - Τη γεμίζει με σεξισμό και με φράγκα»
Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε αν μη τι άλλο μία ιδιαίτερη συνέντευξη με την Ελένη Μενεγάκη να αρχίσει να… «χτυπιέτα» στον καναπέ από τα γέλια!

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός όταν είδα μία θεατρική παράσταση στο Μαρκόπουλο της θεατρικής ομάδας Περίακτοι» αποκάλυψε ο ηθοποιός για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ αναφερόμενος στην εφηβεία του είπε:

«Είχα εύκολη εφηβεία. Μόνο ένα μήνα ζόρισα λίγο τους γονείς  μου»

Σε ερώτηση για πώς αντέδρασε η οικογένειά του στην απόφαση να γίνει ηθοποιός ανέφερε ότι η μητέρα του ήταν αυτή που τον ενημέρωσέ για την θεατρική ομάδα του Μαρκόπουλου.

Μετά την παράσταση του παρακολούθησε, αμέσως μετά ο ηθοποιός πήγε και δήλωσε την συμμετοχή του στο εφηβικό εργαστήρι ηθοποιίας και από τότε «δεν ξανάφυγα ποτέ», είπε.

Μιλώντας με την Ελένη ο Σταύρος Σβήγγος ανέφερε ότι έχει πολλά και διάφορα όνειρα, όπως για παράδειγμα με μία νταλίκα να κάνει ταξίδια.

Όσον αφορά τη σημερινή κοινωνία και την επικαιρότητα ο Σταύρος Σβήγγος κατέθεσε την προσωπική του εκτίμηση λέγοντας:

« Το 90% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια της φτώχειας, αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν; Ή που βγαίνουν και μας λένε “πηγαίνετε από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ κάθε μέρα” και μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν θα ασχολούνταν ποτέ με τα κοινά γιατί υπάρχει πιθανότητα το «σύστημα να τον τυλίξει και να τον κάνει τελικά αυτό που χρειάζεται».

«Μέσα από την τηλεόραση δημιουργείται η κοινωνία και μέσα από την παιδεία, η οποία είναι απούσα, δυστυχώς. Όταν λοιπόν στοχεύουμε να πουλάμε τραπ μουσική σε παιδάκια του δημοτικού, καταστρέφεις την επόμενη γενιά. Τη γεμίζεις με σεξισμό και με φράγκα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την καντίνα που έχει σε μία παραλία στο Αιγαίο το έκανε από την ανάγκη προσφοράς που έχει μέσα του και αποκάλυψε ότι μαγειρεύει και ο ίδιος.

Τέλος, όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ανέφερε: «Κλείνομαι σπίτι και δεν σηκώνω τηλέφωνο, μου αρέσει να είμαι μόνος μου εκείνη περίοδο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;