Σοφία Παυλίδου: «Όταν άκουσα την απόφαση ήταν πολύ λυτρωτικό, συγκινήθηκα πολύ»
Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάνο Παπαγιάννη και την απόφαση του δικαστηρίου.

Μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάνο Παπαγιάννη, αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση αυτή, η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και τον Νίκο Κανάκη.

Η ηθοποιός είπε αρχικά:

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και ικανοποίηση από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Όταν άκουσα την απόφαση ήταν πολύ λυτρωτικό, συγκινήθηκα πολύ, με έπιασαν κλάματα, ήμουν πολύ συγκινημένη και φορτισμένη»

Η Σοφία Παυλίδου πρόσθεσε πως:

«Τα παιδιά μου είναι πολύ χαρούμενα, μου είπαν: Επιτέλους μαμά!»

Η ίδια σημείωσε πως:

«Είχα καταλάβει ότι δεν θα έρθει ποτέ αυτή η συγγνώμη. Ακόμα και μέσα στο δικαστήριο όταν τέθηκε από την πρόεδρο κάτι τέτοιο, δεν φαινόταν η διάθεση του ανθρώπου αυτού να ζητήσει συγγνώμη, γιατί αν ήταν θα το είχε κάνει νωρίτερα.

Αυτή τη στιγμή, μετά από 4 χρόνια, στην αίθουσα δικαστηρίου εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό. Αλλά δεν είπε συγγνώμη, δεν δείχνει μεταμέλεια που σημαίνει ότι ίσως δεν κατάλαβε ακόμα τι έχει πράξει»

Τέλος, η Σοφία Παυλίδου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι δικαίωμά του να κάνει έφεση. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα. Όταν πλησίαζαν οι μέρες της δίκης ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έπρεπε να ξαναβιώσω τα πάντα»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;