Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Όπως βλέπουμε από τη συνέντευξή του μετά, δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια»
Η Σοφία Παυλίδου μίλησε μέσα από τηλεφωνική σύνδεση στο «Happy Day» για την απόφαση του δικαστηρίου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» βγήκε η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός χθες κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της σωματικής βλάβης. Αντίθετα, ο Μάνος Παπαγιάννης καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη.

Στην εκπομπή, μέσα από τηλεφωνική σύνδεση, η ηθοποιός είπε, αρχικά:

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή, το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή, έχει τα κριτήριά του κι έβαλε μια ποινή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές βλάβες που του είχα προκαλέσει»

Η Σοφία Παυλίδου, στη συνέχεια, δήλωσε:

«Αθωώθηκα και φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των τεσσάρων μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω. Όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η κίνηση στρατηγικής έπεσε στο κενό. Αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη και το είχαμε συζητήσει, δεν θα έκανα μήνυση»

Κλείνοντας, ανέφερε πως:

«Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται, όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό. Όπως βλέπουμε από τη συνέντευξή του μετά, δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια. Αν υπήρχε, κάτι θα έλεγε αυτός ο άνθρωπος. Αισθάνθηκα λύτρωση και πολύ συγκινημένη στο άκουσμα της απόφασης»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;