Μάνος Παπαγιάννης: Οι δηλώσεις του μετά την απόφαση για τη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου
Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει στο πλευρό του την Αγγελική Δαλιάνη.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης με ποινή 4 μηνών με αναστολή, ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε έφεση επί της απόφασης, μετά του νομικού εκπροσώπου του, Γιάννη Παναγοπούλου.

Η απόφαση αφορά τη διαμάχη που είχε με τη Σοφία Παυλίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο Μάνος Παπαγιάννης που έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη, δήλωσε στις κάμερες:

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία» είπε ο Μάνος Παπαγιάννης, χαμογελαστός. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Σοφία Παυλίδου.

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» κατέληξε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, κα Γιάννα Παναγοπούλου τόνισε ότι σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1