Fortine: Ανακοινώθηκε πότε θα γίνει το μεγάλο finale event του Chapter 3
Το «Fortnite» ετοιμάζεται να τελειώσει το Chapter 3 με ένα ξεχωριστό event, που θα ονομάζεται «Fracture»

Ένα ακόμη κεφάλαιο του «Fortnite» φαίνεται να φτάνει στο τέλος του, με την Epic Games να ανακοινώνει το μεγάλο event του Chapter 3, το οποίο ονομάζεται «Fracture». Το μεγάλο event για το κλείσιμο του τρίτου κεφαλαίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το μεγάλο event θα σηματοδοτήσει και την άφιξη του Chapter 4 του «Fortnite». Το νέο event του βιντεοπαιχνιδιού είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Η σχετική ανακοίνωση έγινε από την Epic Games κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού του «Fortnite Champion Series».

Fortnite

Να σημειωθεί πως αποτελούσε και το πρώτο δια ζώσης eSports τουρνουά του παιχνιδιού εδώ και χρόνια.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για το επερχόμενο event είναι μια εικόνα με τον τίτλο του και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί. Στο άμεσο μέλλον περιμένουμε να γίνουν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις, καθώς τα finale των διαφόρων chapters του παιχνιδιού σημαίνουν πολλές μεγάλες αλλαγές, όπως για το battle royale παιχνίδι.

Να σου υπενθυμίσουμε πως το «Fortnite Chapter 2» είχε καταφθάσει μετά από δύο χρόνια και δέκα σεζόν. O τίτλος επέστρεψε με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να κολυμπούν οι χαρακτήρες και οι βάρκες. Παρομοίως, το «Fortnite Chapter 3» είχε κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2021, με τον Dwayne Johnson να αλλάζει τον χάρτη του παιχνιδιού!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;