Μαρίζα Ρίζου: Οι δύσκολες ψυχολογικά στιγμές και οι κρίσεις πανικού
Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για τις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές, που βίωσε μέσα στην πανδημία, καθώς και τις κρίσεις πανικού και πώς τις αντιμετώπισε.

Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε στον καναπέ του DOT και έκανε μία χαλαρή και ουσιαστική συνέντευξη με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές που βίωσε μέσα στην πανδημία, τις κρίσεις πανικού και τη λύση που βρήκε στην ψυχοθεραπεία.

Η Μαρίζα Ρίζου ξεκίνησε να λέει:

«Είναι ωραίο να έχει βιώσει κανείς συναισθήματα σε βάθος και είναι πάρα πολύ χρήσιμο να περνάς από τούνελ. Θεωρώ ότι είναι κι αναπόφευκτο. Από την άλλη πλευρά, η ελαφρότητα είναι επιλογή και δε σημαίνει επιφάνεια»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Εγώ πέρασα από ένα τούνελ πάρα πολύ δύσκολο τα προηγούμενα δύο χρόνια με κρίσεις πανικού, φοβερή ταραχή, που δεν ηρεμούσα ποτέ. Ο Covid με βρήκε σε μία πολύ βαθιά υπαρξιακή στιγμή και πέρασα φάση ζωής που δεν μπορούσα να βγω απ’ το σπίτι μου»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μαρίζα Ρίζου παραδέχθηκε πως βρήκε καταφύγιο στην ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, δήλωσε πως πρόκειται να συνεχίσει μέχρι να της πει η ψυχοθεραπεύτριά της ότι δεν το χρειάζεται. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Πήρε τον χρόνο του όλο αυτό. Συνέχισα την ψυχοθεραπεία μου, με την οποία βρέθηκα μπροστά σε πράγματα που ήταν άβολα και αντί να σταματήσω, ζήτησα κι άλλο»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;