Μαρίζα Ρίζου: «Θα συμμετείχα ξανά στο X-Factor»
Η Μαρίζα Ρίζου σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

Σήμερα Πέμπτη (15/9) η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και μίλησε με τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τη «γεύση» που της άφησε η τηλεόραση και ο φόβος της μοναξιάς.

«Ετοιμάζω τον καινούριο μου δίσκο. Έχω γράψει όλα τα τραγούδια εκτός από ένα που είναι του Κώστα Λειβαδά», αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τα live της στο Θέατρο Βράχων.

Φυσικά, από τη συζήτηση δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία ως κριτής στο X-Factor.

«Θεωρώ ότι είχα ευγένεια απέναντι στα παιδιά, δεν ήθελα να φέρω σε αμηχανία κανέναν. Είμαι περήφανη από το πώς διαχειρίστηκα τις καταστάσεις», συμπλήρωσε και δεν έκρυψε την επιθυμία της να συμμετάσχει για ακόμη μία φορά στο μουσικό show.

«Θα συμμετείχα ξανά στο X-Factor μόνο για να το χαρώ χωρίς τις αγωνίες», προσέθεσε.

Ερωτηθείσα για τη ζωή και τη μοναξιά:

«Παλιότερα θα σού έλεγα ότι με φοβίζει η μοναξιά αλλά όχι πια γιατί οι φίλοι μου είναι εδώ για εμένα και εγώ για εκείνους».

Η ίδια δήλωσε πως επιλέγει να μην αναλώνεται σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν συνδέεται ενώ τονίζει πως δεν της αρέσει «η μιζέρια και η καταστροφολαγνεία ως στάση ζωής».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι γονείς της ήταν αντίθετοι με τη δική της επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική, αλλά η Μαρίζα Ρίζου τους είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει.

«Είχα γράψει το “άλλη ευτυχία” για τους γονείς μου και δεν τους αρέσει καθόλου που είναι για εκείνους».

Η Μαρίζα Ρίζου θα εμφανίζεται από τον Φεβρουάριο στο «Vox», και παράλληλα γράφει τη μουσική για τις παραστάσεις «Η μηχανή του Τούρινγκ» και «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;