Το «Maestro» μπαίνει στο Netflix και το Twitter κάνει «πάρτι»
Οι χρήστες του Twitter συγχαίρουν και επαινούν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το «Maestro» για την εξαγορά των παγκόσμιων δικαιωμάτων της σειράς από το Netflix.

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», θα γίνει και επίσημα η πρώτη ελληνική σειρά που θα μπει στην πλατφόρμα του Netflix. Μετά την ανακοίνωση της εισόδου της σειράς στην streaming πλατφόρμα, το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να επαινούν και να αποθεώνουν τη σειρά αυτή.

Μάλιστα, το MEGA, όπου προβάλλεται η σειρά, έκανε ένα tweet που έγινε viral κάνοντας tag το Netflix. Ο επίσημος λογαριασμός του καναλιού στο Twitter έγραψε:

«Netflix, πώς είναι τα Ελληνικά σου;»

Το «Maestro» αποτελεί την πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που αγοράζεται από το Netflix και αναμένεται να μπει στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ενώ θα κάνει πρεμιέρα σε ένα παγκόσμιο κοινό για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο δημιουργός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς δήλωσε:

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι» 

Τα νέα έβαλαν, αμέσως, «φωτιά» στο Twitter με τους χρήστες να γράφουν για το πώς το κοινό της πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις ερμηνείες εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών αλλά και να δει τα πανέμορφα τοπία της χώρας μας, σε περιοχές της Αθήνας, των Παξών και της Κέρκυρας, όπου γυρίστηκε η σειρά.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά από αυτά τα σχόλια!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;