Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» (vid)
«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή».

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή “Ελένη” και ο μετέπειτα σχολιασμός από τη Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της, φαίνεται πως δημιούργησαν εκ νέου σχόλια από την εκπομπή “Super Κατερίνα” και συγκεκριμένα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Ναταλία Γερμανού στις δηλώσεις της θέλησε να αναφερθεί στην ατάκα της Σπυροπούλου περί λαθών που έκανε στο παρελθόν και για αυτό ντρέπεται να κοιτάξει κάποιους παλιούς συνεργάτες της στο πρόσωπο. «Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε. Η απορία η δική μου είναι η εξής: “Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία”. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονών, κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει», σχολίασε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Συνεχίζοντας μάλιστα τόνισε: «Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο. Οπότε ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι ένα καινούργιο κορίτσι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να τα γυρνάει τον χρόνο πίσω, να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με τον άνθρωπό της. Να μην αναμασάμε συνέχεια την ίδια τοξική εκδικητικότητα».

Αυτά τα λόγια ήταν αρκετά πυροδότησαν την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη Σπυροπούλου «ατάλαντη» και «killer», αν και όπως διευκρίνισε την έχει παρακολουθήσει αθροιστικά μόνο 10 λεπτά. «Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία», ξεκίνησε να λέει ο ίδιος.

Ωστόσο, τα σχόλιά του δε σταμάτησαν εκεί παρόλο που η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να πέσουν οι τόνοι, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος. «Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή».

Κλείνοντας μάλιστα το σχολιασμό του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε, ενώ πρόσθεσε «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;