Βίκυ Καγιά: Απαντάει για την ενδεχόμενη παύση του GNTM και τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το GNTM 5, την ενδεχόμενη παύση του ριάλιτι μόδας, αλλά και τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying.

Τη Βίκυ Καγιά εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» λίγο πριν το γύρισμα της συνέντευξής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη βραδινή εκπομπή «The 2Night Show». Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για το επικείμενο τέλος του GNTM, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying στα backstage του show.

Αρχικά, η Βίκυ Καγιά μίλησε για το τέλος του νέου κύκλου του GNTM και δήλωσε:

«Τελειώνουμε σιγά-σιγά με το GNTM. Έχουμε άλλα δύο γυρίσματα. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, τον Γιώργο και τον Τάσο. Είμαι λίγο συγκινημένη που θα χαθούμε λίγο.

Δεν πιστεύω ότι κούρασε το παιχνίδι. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα είχαν γίνει ακόμη πιο φαντασμαγορικά πράγματα»

Σε ερώτηση για μία ενδεχόμενη παύση του GNTM την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια επισημαίνει:

«Γιατί να μη γίνει; Καλώς να γίνει. Εγώ έιμαι πολύ υπέρ των παύσεων και των διαλειμμάτων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνω μία παύση και στην καριέρα μου, γιατί έχω φτάσει σε ένα σημείο που αληθινά έχω κουραστεί»

Η Βίκυ Καγιά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στα backstage του show. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα αλλά δεν θα ήθελε να σχολιάσει κάτι περισσότερο, ενώ υποστηρίζει ότι πράγματι το GNTM περνάει τα σωστά μηνύματα κατά του body shaming.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
60'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
60'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
7'
48 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;