GNTM 5: Η φωτογράφιση αλά Μαρία Αντουανέτα έβαλε «φωτιά» στο Twitter
Το Twitter είδε για ακόμη μία φορά GNTM 5 και είχε πολλά να σχολιάσει!

Χθες Δευτέρα (7/11) προβλήθηκε ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5 με μία ανατρεπτική δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, ο ανταγωνισμός έγινε ακόμη μεγαλύτερος μεγάλος με τις ισορροπίες να διαταράσσονται ακόμη περισσότερο και να έρχονται τα πάνω κάτω στο ριάλιτι μοντέλων του STAR.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η νέα δοκιμασία αποχώρησης, η οποία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και ο Χρήστος Μπίρμπας, εξήγησαν στα μοντέλα πως η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας και πως το concept αφορούσε στην beauty campaign της Dust+Cream με τα κορίτσια να χωρίζονται σε δύο τετράδες. Οι κοπέλες του GNTM 5 χρειάστηκε να εκφράσουν τέσσερα συναισθήματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Το ζητούμενο της χθεσινής φωτογράφισης στο GNTM 5 αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο με ορισμένα κορίτσια να αδυνατούν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον και στα props που τους είχαν δοθεί για τη φωτογράφισή τους. Στο πλατό, κάποιες κοπέλες έλαβαν διθυραμβικά σχόλια, ενώ άλλες προβλημάτισαν τους τρεις κριτές για την απόδοσή τους στο διαγωνισμό.

Ωστόσο, όπως και σε κάθε νέο επεισόδιο του GNTM 5, το Twitter είχε πολλά να σχολιάσει και εμείς σου συγκεντρώσαμε τα πιο ΕΠΙΚ σχόλια που διαβάσαμε!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1