GNTM 5: Το κορίτσι που αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων
Δεν άντεξε την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το GNTM 5 και έχασε τις αισθήσεις της - Επενέβησαν οι διασώστες

Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για τα κορίτσια του GNTM 5. Τα επίδοξα μοντέλα αφού έκαναν την αυτοκριτική τους, ήταν έτοιμα να λάβουν μέρος στις επόμενες δοκιμασίες.

Η model instructor, Mary Vitinaros κι ο coach Χρήστος Μπίρμπας έφτασαν στο σπίτι του GNTM 5 μαζί με την training specialist της Dust+Cream, Μαρία Γρηγοροπούλουγια, για ένα mini masterclass, μαθαίνοντας στα κορίτσια τα μυστικά του σύγχρονου μακιγιάζ. Η συνέχεια έγινε με τη δοκιμασία αποχώρησης, η οποία είχε αναφορές στη βασιλική ομορφιά, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και ο Χρήστος Μπίρμπας, εξήγησαν στα μοντέλα πως η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας και πως το concept αφορούσε στην beauty campaign της Dust+Cream με τα κορίτσια να χωρίζονται σε δύο τετράδες. Οι κοπέλες του GNTM 5 χρειάστηκε να εκφράσουν τέσσερα συναισθήματα.

Το ζητούμενο αποδείχθηκε αρκετά δύσκολο με ορισμένα κορίτσια να αδυνατούν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον και στα props που τους είχαν δοθεί για τη φωτογράφισή τους. Στο πλατό, κάποιες έλαβαν διθυραμβικά σχόλια, ενώ άλλες προβλημάτισαν τους τρεις κριτές για την απόδοσή τους στο διαγωνισμό.

Τελικά, το μοντέλο, που σημείωσε τη χειρότερη επίδοση και αποχαιρέτησε το διαγωνισμό του GNTM 6, ήταν η Γιέβα. Η Γιέβα ήταν η μόνη παίκτρια που είχε πάρει δύο φορές την καλύτερη φωτογραφία.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η κοπέλα δεν άντεξε την πίεση και το βάρος που ένιωσε για την οικογένειά της και έχασε τις δυνάμεις της και λιποθύμησε. Οι διασώστες μπήκαν αμέσως στο πλατό για να την εξετάσουν με την ίδια να επανέρχεται σταδιακά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;