Love Island: Το ζευγάρι που κέρδισε τις 50.000 ευρώ, η ανατροπή της Ηλιάνας & τα σχόλια στο Twitter
Η στιγμή του μεγάλου τελικού έφθασε στο «Love Island» - Το ζευγάρι που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο & η μεγάλη ανατροπή

Τα τέσσερα ζευγάρια απόλαυσαν την τελευταία τους ημέρα στη βίλα του «Love Island». Εκεί έζησαν τις τελευταίες ανέμελες στιγμές τους στην πισίνα και βγήκαν ρομαντικά ραντεβού στην Τενερίφη. Στο τέλος της βραδιάς, όμως, ένα ζευγάρι θα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Αναστασία και ο Γιώργος, η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος, η Μαρία και ο Αργύρης, η Νίκη και ο Φάνης έζησαν τις δικές τους ιστορίες αγάπης στο ριάλιτι του έρωτα του ΣΚΑΪ. Γοητεύτηκαν, φλέρταραν, θύμωσαν και αφέθηκαν στα συναισθήματά τους.

Προς το τέλος του χθεσινού επεισοδίου του «Love Island», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να ανακοινώνει το πώς ψήφισε το κοινό. Οι τηλεθεατές επέλεξαν το αγαπημένο τους ζευγάρι, ενώ η παρουσιάστρια άρχισε να αποχαιρετά τους παίκτες με βάση το ζευγάρι που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Έτσι, ο Αργύρης και η Μαρία αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του ριάλιτι αγάπης και κέρδισαν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ωστόσο, το «Love Island» έκρυβε μία απρόσμενη ανακοίνωση, η οποία έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία» για το ζευγάρι που είχε κερδίσει το έπαθλο. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κρατούσε στα χέρια της δύο φακέλους, στον ένα φάκελο βρισκόταν ένα σύμβολο με μια καρδιά και στο άλλο οι 50.000 ευρώ.

Όποιος από το ζευγάρι θα επέλεγε τον φάκελο που έκρυβε τις 50.000, θα είχε και την τελική επιλογή να κρατήσει ολόκληρο το ποσό ή να το μοιραστεί με το ταίρι του.

Η Μαρία αποδείχθηκε η τυχερή της βραδιάς. Ο φάκελός της έκρυβε το χρηματικό ποσό και εκείνη επέλεξε, τελικά, να μοιραστεί τις 50.000 ευρώ με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Αργύρη.

«Love Island»: Το Twitter πήρε «φωτιά» στον μεγάλο τελικό

Για ακόμα ένα βράδυ το «Love Island» βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν τα πάντα και να αποχαιρετούν το αγαπημένο τους ριάλιτι.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;