Love Island: Η έξοδος των κοριτσιών, ο νέος παίκτης & τα σχόλια στο Twitter
Το νέο επεισόδιο του «Love Island» τα είχε όλα - Ανατροπές στα ζευγάρια που έχουν ήδη φτιαχτεί, μία έξοδο μόνο για κορίτσια, αλλά και την εμφάνιση ενός ακόμα παίκτη

Η νέα εβδομάδα στο «Love Island» ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Ανατροπές με τα ζευγάρια, που έχουν ήδη δημιουργηθεί, η προσθήκη ενός ακόμα παίκτη που φέρνει τα πάνω κάτω και πολλά πολλά ακόμα έγινε στο νησί της αγάπης.

Αρχικά Γιώργος Κόρκας, που είναι ζευγάρι με την Αναστασία, παράλληλα φιλά την Κλαούντια και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την Ιωάννα. Από την άλλη, λιγότερο τυχερός είναι ο Θοδωρής, του οποίου το ταίρι, η Μαρία, κατάλαβε ότι δεν τα πολυβρίσκουν οι δύο τους οπότε του ζήτησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να μείνουν φίλοι.

Μία άνω τελεία στο βαρύ κλίμα του «χωρισμού» ήρθε να βάλει η έξοδος των κοριτσιών.

Τα κορίτσια ντύθηκαν και ετοιμάστηκαν για μία ξεχωριστή έξοδο. Τα κορίτσια του «Love Island» πέρασαν τη μέρα τους πίνοντας κοκτέιλς παρέα με έναν Καναδό μπάρμαν. Ωστόσο, η συνάντηση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς αυτός ήταν και ο νέος παίκτης που μπαίνει στη βίλα του ριάλιτι αγάπης.

Ο Αργύρης, ο νέος κάτοικος του νησιού της Αγάπης, δεν βρήκε την καλύτερη δυνατή υποδοχή. Περισσότερο, μάλλον, εχθρική στάση βρήκε, ειδικά από τα αγόρια του «Love Island».

Η είσοδός του και η στάση της Αναστασίας, δημιούργησαν μεγάλη ένταση. Πιθανότατα θα έχει δημιουργηθεί και οριστική ρήξη ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Γεωργίου με τον οποίο φαίνονταν να είχε ταιριάξει πρόσφατα.

Το τέλος της ημέρας, όμως, επιφύλασσε ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις στο «Love Island», καθώς η Χριστίνα έλαβε ένα νέο μήνυμα το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων παικτών. Αυτός που φαίνεται να αντέδρασε ακόμα πιο έντονα ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος, δηλαδή ο Αλέξανδρος.

Το τι έλεγε το μήνυμα όμως παραμένει άγνωστο για την ώρα…

«Love Island»: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Για ακόμα ένα επεισόδιο, το «Love Island» βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν τις εξελίξεις, τους παίκτες, αλλά και να κάνουν επικά χιουμοριστικά σχόλια. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις τα καλύτερα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
5'
60 - 50
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;