Ευγενία Σαμάρα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν»
Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ αναφέρθηκε και στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου στο θέατρο Εμπορικόν και σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση, τη συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός», ενώ έκανε και μία αναδρομή στο παρελθόν της, όταν ήταν μέλος της παρέας στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο:

«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής» 

Αναπόφευκτα η συζήτηση στράφηκε προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σε εκείνο το σημείο, η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε:

«Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό»

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα»  να γνώριζαν εκ των προτέρων για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη και δήλωσε:

«Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ. Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;