Κατερίνα Καινούργιου για Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Μακάρι να μπορούσα να κατεβάσω αυτή τη σχέση από τη google»
Η Κατερίνα Καινύργιου τοποθετήθηκε επί του θέματος μετά από την προβολή των δηλώσεων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Χθες Τετάρτη (2/11) η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, σήμερα Πέμπτη (3/11) θέλησε να τοποθετηθεί και η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια τοποθετήθηκε επί του θέματος μετά από την προβολή των δηλώσεων της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με το Βασίλη. Δεν ξέρω πότε είχαν γνωριστεί, αλλά είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, απλά δυστυχώς λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα θα κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από το google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση. Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… πώς να το πω ρε παιδί μου;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου διστάζοντας να συνεχίσει την πρότασή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε όμως το θέμα λέγοντας: «Για την τελευταία μου σχέση, με τον Φίλιππο, είμαι περήφανη, γιατί με άλλαξε, με πήγε μπροστά».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;