Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει αν θα πήγαινε ξανά στο Survivor - Τι είπε για το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Όσα αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δύο μήνες πριν της γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» την Ελένη Μενεγάκη, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Στην αρχή της κουβέντας τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θυμήθηκε την πρώτη εμφάνισή ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης περίπου πριν από 10 χρόνια.

Έπειτα, η ίδια ανάφερε πως έχεο σπουδάσει στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και για τις ανάγκες του πτυχίου της μάλιστα παραδέχθηκε ότι έκανε πρακτική σε σχολεία στη Νέα Σμύρνη και στο Κολωνάκι σε Πειραματικό σχολείο σε τάξη λυκείου. Από αυτή την εμπειρία και την πρακτική που έκανε κατάλαβε ότι το επάγγελμα αυτό δεν της ταιριάζει.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της ανέφερε:

«Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, όχι στην αρχή. Το έμαθα όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής, την δεύτερη η μέρα του ρεπό μου. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά λόγω μίας επέμβασης γυναικολογικής φύσης δεν επιτρεπόταν να μείνω έγκυος».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην επέμβαση που είχε κάνει και ανέφερε ότι δεν έχασε μία μέρα από την δουλειά της.

«Ήταν ένα καινούργιο φορμάτ γιατί η εκπομπή δεν είχε παρουσιαστή και μάλιστα γυναίκα, ήταν δύσκολα καθώς έπρεπε να ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα, αλλά ήταν πολύ ωραία και θα το ξαναέκανα», ανέφερε για την εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται».

Ακόμη, μιλώντας για το σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ανέφερε:

«Ήταν η καραντίνα το πρώτο εξάμηνο και ήμασταν συνέχεια μαζί» και έπειτα περιγράφοντας το σύζυγό της είπε με χιούμορ ότι ήταν σα να ήταν μία διετία, σημείωσε με χιούμορ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έπειτα, ανέφερε ότι έχουν πολλά κοινά σημεία και ξεκαθάρισε για την γνωριμία τους:

«Ο Βασίλης πήγαινε σε ένα στούντιο γυμναστικής πριν δέκα χρόνια, το οποίο πήγαινα κι εγώ. Από εκεί τον ξέρω, ήμασταν κοινωνικά γνωστοί».

Όσον αφορά με την επίμαχη γνωριμία που τους έφερε πιο κοντά περιέγραψε στην Ελένη:

«Πήγα μία μέρα σε ένα μαγαζί στην Βουλιαγμένη που πηγαίνω συνέχεια και δεν ήξερα ότι είναι δικό του και τον πέτυχα μία μέρα που έφευγα από το μαγαζί και μου λέει ο Βασίλης πότε θα παίξουμε τένις. Και μία άλλη μέρα έχω πάει σε ένα από τα μαγαζιά του και στέλνει έναν άνθρωπο να μου κεράσει κάτι και λέω κι εγώ “έλα μία μέρα να μας πεις κι εσύ ένα καλησπέρα”. Μου απάντησε ότι δεν μπορεί και μου πρότεινε να βγούμε την επόμενη μέρα».

Όταν ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη τι την έκανε να νιώσει τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ότι είναι ο άνθρωπός της απάντησε: «Ο Βασίλης έχει και τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα. Είναι ένας άνθρωπος από οικογένεια, και είναι δεμένη οικογένεια, είναι σταθερός και έχει λόγο».

Μάλιστα, η ίδια δε δίστασε να αποκαλύψει πως από την πρώτη στιγμή της είχε εμπιστοσύνη ο σύζυγός της και έτσι, έχουν μιλήσει για όλα στην ζωή της.

Για την όμορφη φάση που βρίσκεται αυτή την στιγμή ανέφερε ότι έκανε παράλληλα και τον απολογισμό της, βλέποντας παλαιότερες εκπομπές της.

Τέλος, μιλώντας για την εμπειρία της στο Survivor ανέφερε ότι πέρασε πολύ ωραία εξηγώντας παράλληλα ότι δεν είχε τίποτα να χάσει και έτσι πήρε την απόφαση να το τολμήσει. Παρόλα αυτά η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θα το ξαναέκανε και δε θα πήγαινε ξανά στο Survivor.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;