Αφροδίτη Γραμμέλη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εγώ χαίρομαι και εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της»
Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες Τετάρτη (3/11) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε χθες Τετάρτη (2/11) μία συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία τις τελευταίες ώρες έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και από πολλά άτομα και εκπομπές. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν ένα από τα άτμα που σχολίασαν όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από το πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ.

Η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός, αφού ευχήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την επικείμενη γέννηση του πρώτου της παιδιού, σχολίασε την ατάκα της παρουσιάστριας ότι σήμερα ντρέπεται να δει στα μάτια κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν.

«Είναι πολύ ευχάριστο πάντως να ακούς από μία κυρία να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμαστε εμείς» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα. Πολύ άνθρωποι στεναχωρήθηκαν.»

«Εγώ χαίρομαι και εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους τους οποίους έχει στεναχωρήσει και πιέσει αφόρητα», ανέφερε αργότερα και σε κάποι άλλο σημείο η Αφροδίτη Γραμμέλη, σημειώνοντας ότι δεν έχει σημασία που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;