World of Warcraft: Η μεγάλη έκπληξη που έκανε η Blizzard στους gamers
Η Blizzard ανακοίνωσε την δωρεάν διάθεση ενός από τα πιο σπάνια mounts του «World of Warcraft»

Η Blizzard έχει ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες του «World of Warcraft»!

Πολύ σύντομα όλοι οι παίκτες του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού θα μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα πιο σπάνια mounts του παιχνιδιού. Η σχετική ανακοίνωση έχει διχάσει την κοινότητα με κάποιους να χαίρονται με την απόφαση αυτή της εταιρείας, ενώ άλλοι να την κατακρίνουν.

Πρόκειται για το «Feldrake» mount, το οποίο θα μπορέσεις να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, εάν κάνεις κάποια συγκεκριμένα βήματα από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, μέσα από τη νέα καμπάνια της Blizzard.

Αρκετοί είναι οι παίκτες που χάρηκαν με αυτή την ανακοίνωση από την εταιρεία, ωστόσο κάποιο φαίνεται να μην ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη. Αυτό γιατί για να μπορούσε κάποιος το να αποκτήσει το «Feldrake» mount, έπρεπε να ασχοληθεί και να παίξει το ακυρωμένο πλέον «World of Warcraft Trading Card Game» και να πετύχει μία αρκετά σπάνια κάρτα που του έδινε πρόσβαση στο σχετικό mount.

Αυτό οδηγούσε πολλούς από τους παίκτες να σπαταλάνε πολλά χρήματα για να αγοράσουν κάρτες και να καταφέρουν να πετύχουν εκείνη την σπάνια κάρτα που θα ξεκλείδωνε το συγκεκριμένο mount για το «World of Warcraft».

Πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, πως οι κάρτες αυτές λειτουργούν ακόμα και σήμερα και μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί μέσα από αγγελίες στο eBay.

Από τη στιγμή της σχετικής ανακοίνωσης, τα subreddit και τα forums της Blizzard έχουν πάρει «φωτιά»  με πολλούς να κρίνουν την απόφαση της εταιρίας να δώσει αυτό το σπάνιο αντικείμενο σε όλους τους παίκτες και, μάλιστα, δωρεάν.

Το «Feldrake» αποτελεί μια σχετική απλή «έκδοση» των mounts που κυκλοφόρησαν με το «Wrath of the Lich King». Οι επικριτικές, όμως, υποστηρίζουν πως με την απόφασή της αυτή, η Blizzard καταστρέφει το κύρος του παιχνιδιού και προσβάλλει, κατά κάποιον τρόπο, εκείνους που ξόδεψαν χιλιάδες δολάρια για να το αποκτήσουν μέσα από τις κάρτες.

Πώς θα αποκτήσεις το σχετικό mount;

Για να αποκτήσεις ένα από τα πιο σπάνια mounts του «World of Warcraft» θα πρέπει να συνδέσεις το Battle.net με το Twitch account σου από τις 28 έως και τις 30 του Νοεμβρίου και να παρακολουθήσεις τέσσερις ώρες stream από το «WoW: Dragonflight».

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
12'
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
12'
0 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
7'
34 - 29
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;