Age of Mythology Retold: Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ξανά αναβαθμισμένο
Το «Age of Mythology» επιστρέφει αναβαθμισμένο 20 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του.

Με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων την σειράς «Age of Empires» που συμπληρώνονται φέτος, η Microsoft ανακοίνωσε στο πλαίσιο της ειδικής της παρουσίασης την επιστροφή του «Age of Mythology Retold».

Το «Age of Mythology» είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2002 από την Ensemble Studios ως ένα spin-off των Age of Empires. Το δημοφιλές video game εμπνέεται από τη μυθολογία και τους θρύλους της αρχαιοελληνικής, της αιγυπτιακής και της σκανδιναβικής μυθολογίας, αντί για πραγματικά ιστορικά γεγονότα.

Μάλιστα, το gameplay του «Age of Mythology» μοιάζει με τα βασικά παιχνίδια, αλλά περιλαμβάνει ειδικά χαρακτηριστικά που περιστρέφονται γύρω από τους Θεούς και τη γενικότερη θεματολογία του τίτλου. Ένα χρόνο μετά το αρχικό του ντεμπούτο, το 2003, έφτασε και το πακέτο επέκτασης «Age of Mythology: The Titans».

Το «Age of Mythology Retold» που ανακοίνωσε η Microsoft α φέρει ακόμη περισσότερες αναβαθμίσεις σε τεχνικό, γραφιστικό και gameplay επίπεδο σε σύγκριση με την Extended Edition που κυκλοφόρησε το 2014. Η ανάπτυξη γίνεται από την World’s Edge, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει.

Το μόνο που έχει δώσει στη δημοσιότητα μέχρι στιγμή η Microsoft είναι η Definitive Edition του Age of Mythology.

Δείτε το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του Age of Mythology Retold:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1