Έρχεται το «The Sims 5» - Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι
Το «The Sims 5» έχει την κωδική ονομασία «Project Rene».

Το ένα ευχάριστο νέο διαδέχεται το άλλο για τους fans των Simsαφού μετά την απόφαση να μετατραπεί το The Sims 4 σε free-to-play παιχνίδι, η EA αποφάσισε να ανακοινώσει και την επιστρφή του παιχνιδιύ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού event, η εταιρία παρουσίασε το The Sims 5, στο οποίο αναφέρθηκε με την κωδική ονομασία Project Rene.

Αυτή τη στιγμή το The Sims 5 βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια ανάπτυξης, αλλά η EA έδωσε μία πρώτη εικόνα στο κοινό δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο trailer. Μάλιστα, η EA σκοπεύει προσεχώς να δώσει την ευκαιρία σε μερικούς fans να δοκιμάσουν μια αρχική έκδοση, με στόχο να προσφέρουν πολύτιμο feedback για τους δημιουργούς, οι οποίοι προσπαθούν να φέρουν το παιχνίδι αρκετά ανανεωμένο.

Το The Sims 5 ή Project Rene χαρακτηρίζεται ως μια «ανανέωση» και «αναγέννηση» για τη σειρά που θα επαναπροσδιορίσει το παιχνίδι και τη δημιουργική του πλατφόρμα. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα ανάπτυξης θα κάνει πιο εύκολο το multiplayer και τη συνεργασία, ενώ θα είναι μία cross platform εμπειρία που θα προσφέρει αντίστοιχο gameplay σε ένα εύρος διαφορετικών συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, εκτός από τους υπολογιστές και τις κονσόλες.

Μάλιστα, η ομάδα αφιερώνει πολλούς πόρους για να βελτιώσει και να εμπλουτίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα δημιουργικά εργαλεία, δίνοντας για παράδειγμα στους παίκτες αμέτρητες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων για τα έπιπλά τους, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής μεμονωμένων στοιχείων, όπως για παράδειγμα το κεφαλάρι ενός κρεβατιού.

Παρόλα αυτά η επίσημη και ολοκληρωμένη κυκλοφορία του θρυλικού Sims αναμένεται να αργήσει. Ωστόσο, στο τέλος του video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες του «Project Rene», οι οποίες δόθηκαν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο του event «The Sims Summit».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0