Pacific Drive: Έρχεται νέο horror παιχνίδι επιβίωσης [Trailer]
Η Ironwood Studios ανακοίνωσε επίσημα το Pacific Drive στο πλαίσιο της εκδήλωσης State of Play της Sony.

Η Ironwood Studios ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της παιχνίδι, το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία των horror παιχνιδιών επιβίωσης. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι Pacific Drive θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2023 σε Windows PC και PS5 και θα είναι ένα post-apocalyptic παιχνίδι.

Μάλιστα στο πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον κεντρικό χαρακτήρα να οδηγεί μέσα σε ένα σκοτεινό και μυστηριώδες σκηνικό με την ίδια την ταιρεία να το χαρακτηρίζει ως ένα «road-like» (κατά το roguelike) παιχνίδι όπου τρέχεις με το αυτοκίνητο σου στις Βορειοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ για να σωθείς.

Η Olympic Exclusion Zone κρύβει πολλά επικίνδυνα μυστικά και το αυτοκίνητο σου είναι το κύριο «όπλο» σου για να επιβιώσεις. Έτσι, θα σού δίνεται η δυνατότητα να το φτιάχνεις και να το αναβαθμίζεις στο γκαράζ σου, όσο προσπαθείς να ξεφύγεις από τρομακτικές καταιγίδες, στρατιωτικές ζώνες αποκλεισμού και κατολισθήσεις. Μάλιστα, κάποιες φορές θα πρέπει να βγαίνεις έξω από το όχημα για να εξερευνήσεις κάποια περιοχή, να δεις ταμπέλες ή να ανοίξεις τον δρόμο, κάτι που θα σε καθιστά αρκετά ευάλωτο.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;