Martin Garrix και Marvel θα συνεργαστούν για ένα νέο video game
Ο Martin Garrix αποκάλυψε τη συμμετοχή του σε ένα video game της Marvel.

Ο διάσημος DJ της ηλεκτρονικής dance μουσικής, Martin Garrix, έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό και υπάρχει μεγάλο hype γύρω από το όνομά του. Το hype του Martin Garrix αναμένεται να μεγαλώσει περισσότερο με την επερχόμενη συνεργασία του με τη Marvelαφού ο ίδιος αποκάλυψε ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο videogame που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την εμβληματική εταιρεία ψυχαγωγίας.

«Ήμουν στη Marvel σήμερα το πρωί και έκανα κάτι για ένα νέο βιντεοπαιχνίδι που λανσάρουν. Υπάρχουν όλα αυτά τα projects στα σκαριά ταυτόχρονα, για τα οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος», αποκάλυψε ο Martin Garrix σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Αν και αποκάλυψε τη συμμετοχή του σε ένα νέο game της Marvel, ο Martin Garrix απέφυγε να αποκαλύψει τον τίτλο του παιχνιδιού πάνω στο οποίο εργάζεται. Επιπλέον,  δεν διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο εμπλέκεται στο project χωρίς να αποκαλύψει αν θα «χαρίσει» τη φωνή του σε κάποιον χαρακτήρα ή αν θα δημιουργήσει τη μουσική για το παιχνίδι της Marvel. Δεδομένης της ιδιότητάς του όμως δε θα ήταν άτοπο να υποθέσουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο σενάριο.

Ο Ολλανδός σούπερ σταρ της EDM ανέφερε επίσης ότι θέλει να επικεντρωθεί περισσότερο στην παραγωγή μουσικής για ταινίες και σειρές υποδηλώνοντας ουσιαστικά πως η συνεργασία με τη Marvel μάλλον είναι μόνο η αρχή μιας πολύ μεγαλύτερης προσπάθειας.

Κρίνοντας από τη μεγάλη ζήτηση που έχουν τα έργα ηλεκτρονικής μουσικής σε soundtracks ταινιών, ίσως ο Martin Garrix έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του, που δεν έχει αποκαλύψει. Μετά από την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία της Marvel στη Νέα Υόρκη, ο Martin Garrix έχει σίγουρα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να καταφέρει να δημιουργήσει μουσική για κάποιο από τα πολλά και αναμενόμενα έργα των Marvel Studios.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως το 2020 το τραγούδι του με τίτλο «Animals» ακούστηκε στη σειρά «Hellstrom» της Marvel Television για το Hulu.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;