«Avatar: The Way of Water»: Αποκαλύφθηκε η διάρκεια της ταινίας - Ετοιμάσου για ΠΟΛΥ ποπ κορν
Το «Avatar: The Way of Water» ετοιμάζεται να μπει στη λίστα με τα blockbuster με τη μεγαλύτερη διάρκεια!

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς είναι η επιστροφή στον κόσμο της Pandora, που έφτιαξε ο σκηνοθέτης James Cameron. Ο λόγος για το «Avatar: The Way of Water», το σίκουελ της ταινίας του 2009 που είχε βάλει «φωτιά» στο box office. Η αναμονή όλων αυτών των ετών, όμως, φαίνεται να ανταμείβει τους φανς καθώς η διάρκεια της ταινίας θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστική!

Όπως αποκάλυψε ένα πρόσφατο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter επικαλούμενο διάφορες πηγές, το «Avatar: The Way of Water» αναμένεται να έχει διάρκεια προβολής που αρμόζει στη 13χρονη αναμονή. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες και 10 λεπτά.

Η μεγάλη αυτή διάρκεια της ταινίας θα το φέρει σε ένα ελίτ κύκλο μεγάλων blockbuster ταινιών του Hollywood που είχαν παρόμοια διάρκεια, όπως το «Avengers: Endgame» (3 ώρες και δύο λεπτά) και ο «Τιτανικός» (3 ώρες και 14 λεπτά) επίσης του James Cameron. Οι δύο ταινίες κατατάσσονται στο Νο. 2 και στο Νο. 3, αντίστοιχα, στη λίστα του Comscore με τις ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office.

Μάλιστα, το πρώτο «Avatar» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις παγκοσμίως. Η επανέκδοση της ταινίας μέσα στο 2022 και καθώς προετοιμαζόμαστε για το πολυαναμενόμενο σίκουελ απέφερε έσοδα 76 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office, ανεβάζοντας τις εισπράξεις της ταινίας σε 2,92 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το «Avatar: The Way of Water» διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;