Ο James Cameron αποκάλυψε πως ίσως να μη σκηνοθετήσει αυτός τις δύο τελευταίες ταινίες του «Avatar»
Ο James Cameron θα ήθελε να βρει έναν σκηνοθέτη που εμπιστεύεται για να σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς ταινιών «Avatar».

Ο James Cameron ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει ξανά στον πλανήτη Πανδώρα με τη δεύτερη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Avatar», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022. Όπως έχει γίνει γνωστό, η σειρά ταινιών αναμένεται να αποτελείται από πέντε ταινίες, όμως, ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δε θέλει να σκηνοθετήσει και τις πέντε!

Ο James Cameron είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία του κόσμου της Πανδώρας που ταξιδέψαμε πρώτη φορά το 2009, όταν κυκλοφόρησε και η πρώτη ταινία του franchise. Η ταινία έσπασε ταμία συγκεντρώνοντας πάνω από 2,7 δισ. δολάρια και άλλαξε για πάντα το σινεμά.

Τότε, είχε ανακοινωθεί πως η ταινία θα αποκτήσει τέσσερα ακόμα σίκουελ, με το «Avatar: The Way of Water» να βγαίνει στις αίθουσες 13 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Η τρίτη ταινία, που έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024.

Ωστόσο, οι δύο τελευταίες ταινίες της πενταλογίας, δεν έχουν μπει ακόμα στο στάδιο της παραγωγής και ο James Cameron αποκάλυψε πως, ίσως, να ήθελε να αποχωρήσει από το σκηνοθετικό τιμόνι. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Empire, ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε:

«Οι ίδιες οι ταινίες Avatar καταναλώνουν όλο τον χρόνο σου»

Ενώ, πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια άλλα έργα που αναπτύσσει και για τα οποία είναι ενθουσιασμένος. Όπως είπε:

«Νομίζω ότι τελικά με την πάροδο του χρόνου – δεν ξέρω αν θα είναι μετά την τρίτη ή την τέταρτη – θα ήθελα να δώσω τη σκυτάλη σε έναν σκηνοθέτη που εμπιστεύομαι για να αναλάβει, ώστε να πάω να κάνω κάποια άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν επίσης.

Ή μήπως όχι. Δεν γνωρίζω»

Παρά το γεγονός ότι είναι αβέβαιος για το αν θα σκηνοθετήσει και τις δύο τελευταίες ταινίες του franchise «Avatar», ο James Cameron ανυπομονεί να δει την εξέλιξη της ιστορίας. Όπως δήλωσε στο Empire:

«Ό,τι πρέπει να πω για την οικογένεια, τη βιωσιμότητα, το κλίμα, τον φυσικό κόσμο, τα θέματα που είναι σημαντικά για μένα στην πραγματική και στην κινηματογραφική μου ζωή, μπορώ να τα πω σε αυτόν τον καμβά.

Η τέταρτη ταινία είναι δύσκολη.

Ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρω. Αλλά εξαρτάται από τις δυνάμεις της αγοράς. Η τρίτη είναι έτοιμη, οπότε θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα. Ελπίζω πραγματικά να καταφέρουμε να κάνουμε τέσσερα και πέντε γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, τελικά»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;