Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στο θέατρο πεινάσαμε πάρα πολύ αλλά δεν μας ένοιαζε»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «The 2night Show» και το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Χθες Τρίτη (26/10) ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τον πατέρα του.

«Στην Πειραματική Σκηνή πέρασα απίστευτες πείνες. Στο θέατρο πεινάσαμε πάρα πολύ αλλά δεν μας ένοιαζε», εξομολογήθηκε αναφερόμενος στην καριέρα του.

Έπειτα,  Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στον πατέρα του λέγοντας:

«Ο πατέρας μου μας έλεγε ότι ήταν από το Βλαδιβοστόκ. Βάσει ταυτότητας ήταν γεννημένος το 1883. Με έκανε στα 62 του. Μου έλεγε ότι έχουμε σπίτι στην Μόσχα και μια μέρα θα το δεις. Ποτέ. Η διαφορά ήταν τεράστια. Σκέψου ένας άνθρωπος στα 62 του, που έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και στην οικογένειά του εν μέρει -ήταν λογιστής και έμπορος ελαστικών- τον γνώρισα ασπρομάλλη. Δεν είχε αντοχές να βγει με το παιδί του και να γυρίσει. Υπήρχε όντως τεράστια απόσταση. Ήταν παράδειγμα όχι προς μίμηση».

Επιπλέον, ο ηθοποιός μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη γυναίκα της ζωής του, Έφη Μουρίκη, με την οποία μετράνε μαζί 34 χρόνια κοινής πορείας.

«Ποτέ δεν λειτούργησα ως εραστής», είπε αναφερόμενος τόσο στην προσωπική του ζωή, αλλά και στους ρόλους που τον ενδιέφεραν ως ηθοποιό.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στον κυρ-Ηλία, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια έχει βρει μια θέση στα σπίτια των τηλεθεατών.

Για τα 10 χρόνια «Μουρμούρας» στον Alpha ο ηθοποιός είπε ότι οι τηλεθεατές έκαναν τη σειρά να κρατήσει τόσο πολύ.

«Στα 5 χρόνια είπαμε να σταματήσουμε αλλά επενέβησαν οι θεατές και επενέβη και ο Κοντομηνάς και είπε Alpha χωρίς “Μουρμούρα” δεν υπάρχει. Ο κόσμος μας κρατάει», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης χαρακτηριστικά για την αγαπημένη σειρά.

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στο Γιώργο Κωνσταντίνου, για τον οποίο δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του και με τον οποίο συνυπάρχουν θεατρικά στην παράσταση «Παγίδα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;