Δημήτρης Γεωργαλάς για «Σασμό»: «Είναι σκληρός ο ρόλος μου και στον δρόμο με βρίζουν»
Δημήτρης Γεωργαλάς: Όσα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show».

Χθες Δευτέρα (24/10) ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον Κώστα, τον κόντρα ρόλο που ερμήνευσε με επιτυχία στον «Σασμό», αλλά και για την ταχυκαρδία που του δημιούργησαν οι βίαιες σκηνές που χρειάστηκε να παίξει.

«Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο. Σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία. Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σταδιακά και αποκτάς την αντοχή, στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και θέλει πολλή ενέργεια», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε προσθέτοντας:

Έπειτα, μίλησε για την πορεία του στο θέατρο και τις έντονες ενστάσεις που είχαν οι δικοί του για την υποκριτική.

Όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια και τη μέθοδο του «φόβου» που χρησιμοποιούσαν οι γονείς του εξομολογήθηκε:

«Οι σημερινές γενιές ξέρουν πώς να μεγαλώσουν ένα παιδί. Χρειάζεται δέκα λεπτά να κάνεις παιδί και μια ζωή να γίνεις γονιός. Βλέπω την αγωνία της μητέρας μου να θέλει να μάθει και να καταλάβει πράγματα τώρα. Μου λέει πώς αν τα ήξερε αυτά από πριν, θα τα έκανε όλα διαφορετικά. Εγώ έχω συγχωρέσει και πάντα συγχωρώ σαν άνθρωπος».

Επιπλέον, εξέφρασε το παράπονό του για τις τηλεοπτικές προτάσεις που άργησαν να έρθουν περίπου 16 χρόνια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο «Σασμό».

«Είναι σκληρός ο ρόλος μου και στον δρόμο με βρίζουν. Μου λένε “Άσε την Άσπα ήσυχη”. Από την τηλεόραση απείχα τουλάχιστον 15-16 χρόνια και κατά την περίοδο της καραντίνας μου ήρθε ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες” και μετά ο “Σασμός”. Σαν ανταμοιβή για τα τόσα χρόνια αποχής», είπε ο ίδιος μιλώντας για τους τηλεοπτικούς ρόλους που έχει ενσαρκώσει τα τελευταία χρόνια στις επιτυχημένες σειρές «Άγριες Μέλισσες» και «Σασμό».

Στο τέλος της συνέντευξής του ανφέρθηκε και σε ένα παράδοξο γεγονός που έχει συμβεί, αφού η ημερομηνία γέννησής του στη Google παρουσιάζεται διαφορετική από την πραγματική, με αποτέλεσμα να τον «μεγαλώνει» πολύ.

«Με πήρε ένας φίλος από την Πάτρα, πριν έρθω εδώ και μου λέει άνοιξε να δεις στη Google, γράφει ημερομηνία γέννησης το 1959. Μου έχουν προσθέσει πάρα πολλά χρόνια. Λέω πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διορθώσω αυτό το πράγμα. Είναι λάθος το ’59. Είμαι λίγο πάνω από τα 50. Νιώθω μια χαρά. Αν ήμουν το 59, θα ήμουν τώρα 63. Μου βάζουνε δέκα χρόνια πάνω. Εγώ δεν έχω δώσει ημερομηνία. Μάλλον κάτι υπολόγισαν κι ήταν λάθος. Να αποκατασταθεί», ανέφερε ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;