Γιάννης Ζουγανέλης: «Οι τράπερ είναι δικά μας παιδιά - Θέλω να τους κατευθύνω»
Γιάννης Ζουγανέλης: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ως πατέρας τους να τα κατευθύνω, όχι να τα καθοδηγήσω, σε μία άλλη οδό».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος της εκπομπής “The 2Night Show” το βράδυ της Πέμπτης (20/10).

Ένα από τα θέματα της συζήτησής του ήταν και η τραπ μουσική, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη, στις οποίες απαξίωνε το συγκεκριμένο είδος αλλά και τους εκπροσώπους του.

Θέλοντας να διασαφηνίσει όσα είπε, ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός ανέφερε πως θεωρεί τους τράπερ “δικά μας παιδιά” και σημείωσε: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ ως πατέρας τους να τα κατευθύνω, όχι να τα καθοδηγήσω, σε μία άλλη οδό. Δεν μπορώ να διανοηθώ τέχνη που μπορεί να προτάσσει τα ναρκωτικά, τα όπλα, τη φαλλοκρατία, τον τσαμπουκά και έχω και εγώ ευθύνη.

Θα έλεγα ταπεινά στους συναδέλφους μου να εξετάζουν πού τραγουδούν, ποιοι θα τραγουδήσουν στον ίδιο χώρο για να μπορούν τα πράγματα να μπουν σε μία τάξη. Δεν έχω κανένα μίσος. Οι τράπερ είναι αυτοί που προκαλούν την καθημερινότητα» , ανέφερε χαρακτηριστικά με τον ίδιο να καταλήγει στο ότι τον ανησυχεί το ότι θεωρείται ότι όλα μπορούν να λέγονται, διαχωρίζοντας την ελευθερία από την αυθαιρεσία.

Όσον αφορά το πώς διαχειρίζεται τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική ζωής της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη που κατά διαστήματα τη θέλουν να χωρίζει με τον σύζυγό της, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε πως δεν τον αγγίζουν, σημειώνοντας πως «τα δημοσιεύματα gossip δεν με απασχολούν. Έχω κάνει και εγώ λάθη όταν βλέπω να ακούγονται ανούσια πράγματα, λίγο με απασχολεί. Αλλά δεν με απασχολεί γιατί είναι στο παιδί μου, αλλά γιατί είναι η κοινωνία έτσι».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;