Γιάννης Ζουγανέλης: «Είμαι ανοιχτός να ξανακάνω τηλεόραση»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σήμερα Πέμπτη (20/10) ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και θυμήθηκε τις δυσκολίες της φυλακής σε ηλικία 17 ετών, ενώ παράλληλα μίλησε για την γυναίκα του Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη του Ελεονώρα.

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης Ζουγανέλης αναβιώνει το θρυλικό «Ζήκο» στο θεατρικό Μπακαλόγατο και θυμάται τη γνωριμία του με τον Κώστα Χατζηχρήστο.

«Ο μπακαλόγατος προϋπήρχε σαν θεατρικό έργο με το δάσκαλο Κώστα Χατζηχρήστο. Τον Κώστα Χατζηχρήστο τον γνώρισα. Ήταν απολαυστικός παρόλο που δεν ήταν σε ηλικία ακμής και σθένους», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είμαι 66 ετών και είμαι στη δουλειά σχεδόν 50 χρόνια».

Όσον αφορά τα χρόνια της Χούντας και την φυλακή, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε:

«Τα χρόνια δυσκολέψαν όταν ήμουν παιδάκι σε ένα χουντικό καθεστώς. Έκανα φυλακή, με πιάσανε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου 17 χρόνων, ήταν σκληρό. Από τη φυλακή μένει το κέρδος της εμπειρίας και το γεγονός ότι φυλακίστηκα για τις ιδέες μου».

«Στα 17 μου χρόνια ήμουν αρκετά μεγάλος και ψημένος», είπε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τον εαυτό του είπε:

«Δεν είμαι φυγόπονος. Έχω πονέσει πάρα πολύ».

«Έφυγε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Σάκης Μπουλάς, ο Παπάζογλου, ο Ρασούλης και ο Μητροπάνος, με αυτούς ζήσαμε. Πονάω πάρα πολύμ αλλά αφήσαν παρακαταθήκη και εχει μεγάλη σημασία», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας για την απώλεια σημαντικών Ελλήνων καιλλιτεχνών και φίλων του.

«Το μέτρο της ζωής μου ήταν πάντα η ευγένεια, αλλά έχω και κακές στιγμές συμπεριφοράς. Στο παρελθόν μίλησα πολύ άσχημα σε έναν ηχολήπτη και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα», αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Έπειτα, αναφέρθηκε και στη σύζυγό του λέγοντας:

«Με τη σύζυγο μου σεβαστήκαμε τη διαφορετικότητα των προσωπικοτήτων μας και αυτό είναι το μυστικό. Η Ισιδώρα εγκατέλειψε να τραγουδά και εκπληρώνει την έκφραση της μέσω της Ελεονώρας».

«Η Ελεονώρα με εκπλήσσει. Καμαρώνω την Ελεονώρα για τον τρόπο που σκέφτεται , που ισορροπεί στην καθημερινότητα και που δεν πέφτει με τα μούτρα στην ύλη και το χρήμα», είπε στη συνέχεια αναφερόμενος στην κόρη του και διάσημη τραγουδίστρια, Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Όσον αφορά την καριέρα του, ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχθηκε ότι αντιμετώπισε αμφισβήτηση στην αρχή της.

«Στα απίστευτα και όμως ελληνικά στο MEGA σατίριζα τον άνθρωπο τον βίαιο και το μάγκα και με έκριναν ότι ταυτιζόμουν», είπε ο ίδιος αναπολώντας τις αρχές της καριέρας του.

«Είμαι ανοιχτός να ξανακάνω τηλεόραση. Δεν θέλω να συμπράξω σε εργασίες που δεν έχω αισθητική συγγένεια όπως είναι τα ριάλιτι», 

κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;