Mente Fuerte: Αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα - Τι δήλωσε για την τραπ μουσική
Ο Mente Fuerte μίλησε για την τραπ, για τα πρώτα του ακούσματα και το πώς ασχολήθηκε με τη μουσική στην εκπομπή «After Dark», ενώ αποκάλεσε «μούσα του έρωτα» τη Μαρία Σολωμού

Το βράδυ της Κυριακής, ένας από τους πιο δημοφιλής τράπερ, ο Mente Fuerte, βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός τράπερ έκανε μερικές αποκαλύψεις και μίλησε για όλα.

Ο Mente Fuerte αποκάλυψε ότι είχε φτάσει 160 κιλά, όταν και αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα του, και είπε:

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει όχι γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί δεν θεωρώ ότι είναι ο σωστός τρόπος να παρακινήσεις κάποιον να χάσει κιλά. Έκανα χειρουργείο. Οπότε γι’ αυτό και δεν πανηγυρίζω στα social»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε για το πραγματικό ονοματεπώνυμό του, ο Mente Fuerte δεν δίστασε και το αποκάλυψε, λέγοντας πως αυτό είναι τον λένε Γιώργο Τσακμακίδη.

Ο Mente Fuerte μίλησε και για το είδος μουσικής που επέλεξε να υπηρετεί. Ο ίδιος, αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα του ακούσματα και είπε:

«Άκουγα αυτό το είδος μουσικής, τη ραπ. Η μητέρα μου άκουγε «μαύρη» μουσική. Soul, μπλουζ και όλα αυτά. Κάποια στιγμή άκουσα ένα κομμάτι δεν θυμάμαι σε ποια εκπομπή. Κόλλησα. Την άλλη ημέρα η μητέρα μου, μου έφερε το «Iron Flag». Αρχικά δεν κατάλαβα τίποτα όταν το άκουσα. Μετά «κόλλησα» με το «Η Πόλις Εάλω» των Terror X Crew»

Σε ό,τι αφορά την τραπ μουσική, αλλά και την κριτική που δέχεται από άτομα (κυρίως) μεγαλύτερης ηλικίας, ο Mente Fuerte σχολίασε:

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση για την τραπ. Για να έχουν αυτή την εικόνα και την άποψη, κάποιος τους την έχει δημιουργήσει. Δεν είναι όλοι τρελοί ή όλοι λάθος. Θεωρώ λάθος να κατακρίνεται ο στίχος. Προκλητικοί στίχοι υπάρχουν και στη ροκ κα στο ρεμπέτικο. Κι εγώ δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα. Κοιτάω τη μουσική μου, αυτά που γράφω εγώ.

Δεν συμφωνώ με το πώς έχουμε καθοδηγήσει τη νεολαία μέχρι τώρα. Έχουμε πολύ λάθος πρότυπο»

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής τράπερ κλήθηκε να σχολιάσει και μία φωτογραφία της Μαρίας Σολωμού. Να σημειώσουμε πως φημολογείται ότι οι δύο τους βρίσκονται σε σχέση. Για την φωτογραφία, ο ίδιος δήλωσε:

«Ωραίο κορίτσι η Μαρία! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει, φοβερή ηθοποιός! Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο του άλμπουμ μου γιατί η πρώτη που είχα στο μυαλό μου ήταν ακριβή και πήρα την αμέσως επόμενη (γέλια). Την κοιτάς τώρα αυτήν τη γυναίκα, δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;»

Ο Mente Fuerte αναφέρθηκε και στο εξώφυλλο του δίσκου του με τη Σολωμού. Για αυτό δήλωσε:

«Επειδή είμαστε κοντά της έκανα αυτή την πρόταση και θεωρώ ότι την αντιπροσωπεύει. Και με τη Ζαρίφη είμαστε κοντά. Έβαλα τη Μαρία γιατί η πρώτη ζήτησε πολλά οπότε πήγα στη δεύτερη Roomie»

Στη συνέχεια, της αφιέρωσε και ένα τραγούδι, λέγοντας:

«Θα της αφιέρωνα το ‘Αεροπλάνο’. Για σένα μπορώ να πεθάνω στο κενό πηδάω από το αεροπλάνο. Δεν το αφιερώνω για τον στίχο αλλά για το vibe που βγάζει το κομμάτι»

Ο Mente Fuerte αποκάλυψε, μάλιστα, πως:

«Της έχω κάνει πρόταση και επίσημα και ανεπίσημα να παίξει σε βιντεοκλίπ μου. Δεν έχουμε κάτσει κάτω να το πούμε»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;